|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Nu söker vi en student för tjä...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Stockholm, Stockholms län

Bransch

Ekonomi/Finans

Anställningsform

Deltid/Extra

Nu söker vi en student för tjänst som ekonomiassistent, sommarjobb!

Ekonomi/Finans

Läser du ekonomi på universitetet? Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent samt kundreskontra? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent inom kundreskontra. Vår kund är en fullservicekedja för yrkestrafik som utför riksomfattande service och reparationer på fordon. I denna roll kommer du att arbeta på deras ekonomiavdelning med kundreskontran. Dina uppgifter kommer bland annat innebära:

- Inbetalningar
- Uppdatera kundinformation
- Kundfakturering samt kundkreditering
- Förbereda fakturering för försäkringssidan
- Kontakt inom organisationen med t.ex. säljarna, ha koll på ärenden
- Svara på kundklagomål
- Betalningspåminnelse
- Inkassohantering
- Kreditanalyser, rapporter, kontrollera kreditlimiter
- Logga svar
- Lättare flödesrapport
- Post, e-fakturor, etc.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras hemtrevliga kontor i Spånga. Tjänsten är på heltid och pågår i fem veckor, v.30 – 34 med start/upplärning under v.30. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på högskola eller universitet och har cirka ett år kvar på dina studier. Du har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent från sommarjobb och extrajobb. Har du erfarenhet av kundreskontra anses detta som meriterande. Vidare har du en förståelse för processer, är noggrann samt har förståelse inom kundreskontra och kreditbedömning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i svenska i både tal och skrift. Har du kunskaper i Navision anses det meriterande. Som person är du självgående, uthållig, lojal, serviceinriktad och tydlig. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här