|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Northbike söker Försäljningsch...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Northbike-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Northbike söker Försäljningschef jobb i Sundsvall, Västernorrlands Län Sverige

Northbike söker Försäljningschef

Northbike

Om företaget
EN AV NORDENS STÖRSTA MC-HANDLARE
Northbike är en av nordens största MC-handlare som alltid har över 400 fordon i lager. Hos Northbike hittar du motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Här får du alltid ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar. För ytterligare information besök oss gärna på www.northbike.se

Northbike har stark tillväxt och snart flyttar vi in i nya lokaler i Sundsvall, vid södra brofästet. Nu vill vi stärka vår organisation med en person som har förmågan att driva vår försäljning till nästa nivå.
Dina arbetsuppgifter
Som ledare hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att aktivt leda och driva försäljningen på Northbike i Sundsvall. Till din hjälp kommer du ha 5-7 kunniga och engagerade säljare. I din roll ingår det även att ha kunskap om hela Northbikes utbud.

Du ansvarar för personal, budget, resultat och uppföljning och rapporterar till vice VD. Du leder försäljningsarbetet av välkända varumärken inom motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Försäljningen görs både direkt i butik och genom kundkontakt över mail och telefon. Du leder ett engagerat säljteam som arbetar självständigt med kundansvar. Northbike växer ständigt vilket innebär möjligheter för rätt person att avancera inom företaget.Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning och vi ser gärna att du arbetat som chef och ledare sedan tidigare. Du gillar att ha kontakt med människor och drivs av att nå mål och resultat. Du har ett coachande förhållningssätt och förstår hur man motiverar andra. Tjänsten förutsätter att du har en god datorvana och att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dig som person. Du är trygg i dig själv, driven och målmedveten och trivs i en miljö med högt tempo. Du triggas av att leda andra, sälja och nå mål. Du förstår vikten av ett bra bemötande och har en hög servicekänsla. Du är en person som naturligt sprider glädje och energi runt dig. Då arbetet är väldigt säsongsberoende kräver tjänsten att du är flexibel och kan arbeta mycket när så behövs. Vi tror att du kommer att tillföra vårt trevliga gäng ännu mer engagemang, positiv attityd och går ”all in” i det du företar dig.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 2 februari, via www.clockworkpersonal.se.
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Ledin, via tfn: 0733 - 51 27 57.logo