|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Norsktalande Resesäljare/Kunds...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Malmö, Skåne län

Bransch

Kundsupport/Service

Anställningsform

Heltid

Norsktalande Resesäljare/Kundservicemedarbetare sökes till Nazar i Malmö!

Kundsupport/Service

Är du en norsktalande kundservicemedarbetare med stort intresse för att sälja resor och ge god service?

Information om uppdraget:

Vi söker nu en norsktalande resesäljare/kundservicemedarbetare för direktrekrytering till vår kund Nazar Nordic AB. Nazar är specialister på femstjärniga lyxhotell med All Inclusive för hela familjen. Huvudkontoret ligger i Malmö och härifrån arrangeras lyxcharterresor från Norden till Medelhavet. Nazar ingår i en nordisk resegrupp som består av, förutom Nazar, TUI i Sverige, Danmark, Norge, Finland och flygbolaget TUIfly Nordic. Den nordiska resegruppen ingår i världens största resekoncern, TUI Travel group. TUI Travel group har 30 miljoner kunder per år, 54 000 anställda och erbjuder resor från 31 länder.

På Nazars Dream Center i Malmö fokuserar man på försäljning och service i världsklass mot fyra nordiska länder. Företagets mål är att alltid göra det lilla extra för sina gäster och att erbjuda personlig service som gör att förväntan inför drömresan startar redan vid första kontakten med Nazar. Som norsktalande kundservicemedarbetare hos Nazar blir du en del av deras Dream Center där försäljning och kundservice sker via telefon, e-mail, chatt och sociala medier.

I tjänsten som kundservicemedarbetare arbetar du med främst med ingående samtal där största uppgiften är att hitta den perfekta resan, enligt gästens drömmar. Det förekommer också administrativt arbete såväl som utgående försäljningssamtal under delar av året. För att kunna ge en god service och svara på detaljerade frågor från gäst, krävs det att du har bra kännedom om deras produkter och att du håller dig uppdaterad löpande. Nazar förser därför alla inom kundservice med relevanta utbildningar. Utöver försäljning och kundservice arbetar du med översättningar till och från norska och andra projekt inom företaget, under vissa tider på året.

Arbetstiderna kommer variera där du jobbar dagtid mån-fre men i perioder även fram till 20:00 vissa vardagar och en del lördagar och söndagar.

StudentConsulting arbetar med rekryteringen för denna tjänst men du kommer att bli anställd direkt av Nazar. Företaget erbjuder en inledande provanställning på 6 månader och därefter tillsvidareanställning. Tillträde är omgående och vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Som person är du målinriktad, positiv och serviceminded. Du arbetar självständigt men är också en teamplayer som tycker om att arbeta i grupp. För att trivas i Nazars Dream Center behöver du vara stresstålig, tycka om högt arbetstempo med många arbetsuppgifter samtidigt och älska att inspirera och kommunicera med gäster. Du är noggrann, ansvarsfull och levererar alltid goda resultat i tid. Du är van vid att arbeta med datorn och telefonen som dina främsta arbetsredskap.

Krav för tjänsten:
•Norska och ett av de andra nordsiska språken på hög nivå muntligt och ett av språken även skriftligt
•Grundläggande kunskaper i engelska
•Datorkunskap
•Minst ett års arbetslivserfarenhet

Nazar erbjuder:
Resebranschen är en spännande, attraktiv bransch som ständigt utvecklas. Vi erbjuder en anställning i en global, marknadsledande koncern i nordisk arbetsmiljö med engagerade kollegor från många olika länder.
•Ett spännande och självständigt jobb med möjlighet för vidareutveckling i en dynamisk miljö
•Ett arbete där personlig service värderas högt
•Goda arbetsförhållanden i ljusa lokaler med trevliga omgivningar ett stenkast från Malmö C i Sverige
•Anställningsvillkor enligt kollektivavtal
•Konkurrenskraftig lön med provision

Låter detta som ett intressant jobb för dig? Sök då tjänsten omgående. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer för tjänsten.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här