|

Ta emot liknande jobb via mejl för

NYUTEXAMINERAD EKONOM SOM VILL...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

NYUTEXAMINERAD EKONOM SOM VILL JOBBA MED REVISION I EN DRIVEN OCH FAMILJÄR MILJÖ?


Är du nyexaminerad och har som mål att utvecklas inom revision? Alternativt har du redan arbetat något år med revision och vill fortsätta din utveckling i branschen. Tycker du det är roligt med nära kundrelationer och trivs med ansvaret att styra över ditt eget arbete? Det familjära och engagerade revisionsbolaget Parameter Revision i centrala Stockholm söker nu en revisorsassistent. Hos oss får du möjligheter att växa i din roll genom såväl interna som externa utbildningar. Du får chansen att vara med att utveckla byrån - din input räknas. Är du dessutom en driven person som har ambitionen att så småningom bli delägare? Då är det här helt rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för Parameter Revision en revisorsassistent till deras centralt belägna kontor i Stockholm. Kontoret har ljusa, fina lokaler och ligger precis vid Fridhemsplan med utsikt över vattnet. Du välkomnas till ett härligt gäng om 24 personer med en mix av juniora och seniora kollegor. Stämningen är god och genomsyras av mycket skratt i kombination med utmanande och krävande arbetsuppgifter. Parameter Revision tror på en balans mellan jobb och arbete. De satsar på sin personal och har bland annat givit alla anställda utbildning i kundvård och projektledarskap. Det satsas också på välbefinnande i form av friskvård, personalaktiviteter, konferenser och flexibla arbetstider. Vår vision är att bidra till att alla människor som kommer i kontakt med oss vare sig som kund eller medarbetare sover gott om natten.

Tjänsten passar dig som trivs med omväxlande arbete och som tycker om att ansvara för och driva ditt eget arbete framåt. Parameter Revision arbetar med både små och medelstora bolag och som revisorsassistent kommer du snabbt få ta eget ansvar för mindre kunder. Vill du satsa på att bli auktoriserad revisor är detta en möjlighet du inte får missa! Bolaget är dessutom delägarstyrt och har som målsättning att inom en snar framtid ta in fler delägare. Så för dig med stort engagemang och höga ambitioner finns goda möjligheter. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Parameter Revision.

Arbetsuppgifter

Som revisorsassistent kommer du arbeta med revision och rådgivning av små och medelstora bolag. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med andra revisorer och experter. Revisionsyrket innebär en spännande kombination av analys och personliga möten samt att bygga bra relationer. Samtliga medarbetare på Parameter Revision har en konsultativ roll där vi hoppas att våra kunder ser oss som den naturliga kontaktpersonen när det händer något med verksamheten. Att förstå kundernas verksamhet och att vara mer än bara en revisor tycker vi gör jobbet så mycket roligare. Du utgår från kontoret på Fridhemsplan men är också ofta ute hos dina kunder för att bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer. Du kommer att erbjudas en individuell utvecklingsplan för att du ska kunna växa i din roll. Din utbildningsplan är du själv med och påverkar och vill du nischa dig inom något specifikt område så finns utrymme för det. Givetvis blir det mycket jobb under vissa perioder, men det försöker vi varva med långa sommarlov och ledigheter när det är mindre tryck på kontoret. Parameters öppna företagskultur gör att du enkelt kan ta till dig av de seniora medarbetarnas kompetenser inom exempelvis revision, skattefrågor och ekonomisk rådgivning.

Vi söker dig som

 • Är nyexaminerad med en akademisk kandidat- eller masterexamen inom ekonomi med inriktning mot revision eller redovisning

 • Uppfyller revisorsnämndens krav för att kunna bli auktoriserad revisor

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift, med hänsyn till de kunder som Parameter Revision arbetar med

Det är meriterande om du arbetat med revision eller ekonomirelaterade uppgifter tidigare.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 1 september eller enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, provanställning 6 månader tillämpas

 • Lön/förmåner: Grundlön, övertidsersättning, årsflex, möjligheter till både individuell och kollektiv bonus, 6000 kr i friskvårdsbidrag

 • Placering: Fridhemsplan, centrala Stockholm

 • Kontaktuppgifter: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Parameter Revision är ett revisions- och rådgivningsföretag som hjälper företag genom hela dess livscykel från bolagsbildning till exit. Hos Parameter Revision blir du inte en i mängden utan en viktig del av företaget. Du får arbeta brett med våra kunders varierande utmaningar och för dig med stort engagemang och vilja finns alla förutsättningar för en spännande karriärsutveckling. De är ett stabilt bolag som kan erbjuda de anställda en god personalpolitik och bra förmåner.

 • Stockholm
 • Heltid
 • Ekonomi/juridik/inköp
 • 15005106