|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Montör till spännande uppdrag

 
 
 

Montör till spännande uppdrag

Vi söker nu en montör till vår attraktiva kund i Örebro. Har du en gymnasieutbildning inom teknik alternativt tidigare erfarenhet som montör? Då har vi en tjänst för dig! Vi letar efter dig som trivs i fysiska arbeten där du får utlopp för din energi och ditt tekniska intresse. Uppdraget startar enligt överenskommelse och med en uppdragslängd på 3 månader med eventuell chans till förlängning samt övertag av kund. Låter det som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot en kaffe och ett samtal ihop med dig!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning: Heltid, måndag – fredag 2 skift. Start enligt överenskommelse och med uppdragslängd på 3 månader. Eventuell chans till förlängning samt övertag av kund.

Arbetsbeskrivning
Här välkomnas du av trevliga kollegor med närhet till såväl goda kommunikationsmöjligheter som till lunchmöjligheter.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Ritningsläsning med el, mekanik och hydraulik.
  • Plock av monteringslagrat material.
  • Ta fram monteringsunderlag från datasystem, ritningar, instruktioner/checklistor (IMS portal).
  • Följa montaget enligt sekvenseringen och meddela om felaktigheter i arbetsinnehåll och materialstyrningen.
Kvalifikationer
Här behöver du:

  • Gymnasieutbildning inom teknik eller likvärdig utbildning.
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Vidare tror vi att eget ansvarstagande alltid genomsyrar ditt arbete. Trivs du även i yrken där du får arbeta mycket med kroppen och hantera tunga lyft? Stämmer detta in på dig? Då kommer du bli en mycket uppskattad kollega hos oss.

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har hydraulikvana, utbildning inom lastsäkring samt lyft/traversutbildning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-02-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Ljungbäck | olivia.ljungback@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.