Vi söker en mobilutvecklare med minst 3 års erfarenhet av avancerade mobilapplikationer i iOS eller Android. Vi letar efter dig som har ett genuint intresse för teknik som också kan inspirera och motivera andra till att älska teknik. För att behärska rollen är det viktigt att förstå systemutveckling i stort men också vara specialist inom ditt område. Det är viktigt att du är specialist inom native utveckling på iOS(Swift, Objective-C) och/eller Android(JAVA, Kotlin), men det är också meriterande om du har erfarenhet av ”cross platform” -utveckling så som i React Native eller Xamarin. Som mobilutvecklaire hos Capgemini har du stort inflytande över ditt arbete och din vardag.

Din Profil

I rollen som mobilutvecklare bör du ha minst 3 års dokumenterad erfarenhet av utveckling inom ditt område swift/Objective-C och/eller JAVA och Kotlin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbete agilt med scrum eller liknande metodik. Ändringar av krav är därför bara en ny möjlighet att göra en bättre lösning.

Du är van vid att arbeta med Git och har kunskap om Gradle eller Cocopods, beroende på inriktning, för att hantera applikationsberoende. AndroidStudio eller Xcode är de naturliga verktygen i din vardag och om du har erfarenhet av React Native har du en god förståelse för NodeJS och NPM.

Det är bra om du har ett intresse för IoT och har jobbat i något projekt där sensorer och komponenter har använts så som gyroskop, kamera, Bluetooth med mera. Om du dessutom har arbetat med CoreML och TenserFlow är detta också meriterande.

Du brinner för ”clean code” och har mycket god förståelse för arkitekturmönster så som MVC, MVVM, MVP och VIPER.

Dina arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet som mobilutvecklare innebär att delta i scrum-team i varierande storlek med olika roller. Våra leveranser är alltid en grupprestation vilket innebär att vi stöttar varandra i alla områden inom utveckling såsom i release, test och interaktion med mera, även om den huvudsakliga uppgiften är att koda.

Du kommer också ha inflytande i Capgeminis mobilutvecklingsverksamhet i Malmö generellt, vilket innebär att du kommer delta i diskussioner med kunder och håller dig uppdaterad inom kommande teknologier och det strategiska införande i våra projekt.

Som erfaren utvecklare har du alltid i en ledande roll vilket kan innebära att du leder med din specialistkompetens genom att stötta och lära mer juniora kollegor, eller har en mer formell roll kanske som scrum master eller product owner.

Beroende på tid och ambition finns det flertalet områden att engagera sig inom internt till exempel festkommittén, högskolegruppen och sportklubben.

Teamet

I Front End & Mobile teamet är perspektivet ständigt från klienthållet. Vi har kompetenser inom mobilutveckling i IOS, Android och i webbteknologier så som React, React Native, VueJS, Webbpack och NodeJS. Några av våra utvecklare arbetar nära UX och några närmre back-end och logiska delar. Vi försöker matcha intressen och personlighet med karriärsmål och privatliv. Vi utvecklar och uppdaterar ständigt våra kompetenser genom kunskapsdelning på lunchseminarier, utbildningar och konferenser. Vi är ett team med prestigelösa, öppna och hjälpsamma utvecklare. Tillsammans med våra syster-team tar vi ofta helhetsansvar i våra leveranser och har därför en god förmåga att testa nya teknologier och utvecklas.

För att passa in är det bra att veta att vi har en stor bredd med konsulter i alla åldrar och situationer i livet. Många av oss ses ofta på gymmet på lunchen. Vi pratar ofta om kod och vilket som är den absolut mest optimala lösningen på tekniska problem. Vi respekterar privatliv och stöttar varandra när kollegor behöver flexibilitet och utrymme.

Vi erbjuder

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa dig inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

På Capgemini arbetar vi ett team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarthet för att leverera bästa möjliga värde till våra kunder.

Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Ansökan

Du söker denna tjänst snabbt och enkelt online. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor angående tjänsten så kan du nå ansvarig rekryterare Moa Tollstam på moa.tollstam@capgemini.com eller teamchef Filip Nilsson på filip.nilsson@capgemini.com

Varmt välkommen med ditt intresse!

 Om oss

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder.