|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Miljöspecialist/MKB-konsult ti...

 
 
 

Miljöspecialist/MKB-konsult till Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Arbetet sker kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du få möjlighet att vara med och bygga upp Vattenfall Services konsultverksamhet inommiljöområdet? Då kanske detta är rätt tjänst för dig. I denna roll erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka avdelningens utveckling och styra arbetet mot nya mål.

Din roll som miljöspecialist/MKB- konsult
Vattenfall Services förstärker sin organisation med flera kollegor som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av konsultverksamheten. Som miljökonsult kommer du att arbeta inom ett affärsområde i tillväxt, du ingår i avdelningen Miljö och Tillstånd. Avdelningen arbetar med fastighetsrättsliga frågor och miljöfrågor kopplade främst till ny- och ombyggnation av elnätet och tillhörande stationer i Sverige.

Som miljöspecialist kommer du främst att ansvara för att ta fram miljökonsekvensbeskrivningar samt koncessionsansökningar i de ledningsprojekt där det krävs. Du samråder med myndigheter ochmarkägare, tar fram skriftliga rapporter, skapar miljöplaner samt driver och deltar i miljöutredningar.

Alla medarbetare har en viktig roll i kontakten med kunder och kommer också arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter och uppdrag. Resor ingår som en naturlig del i arbetet. Din kompetens och erfarenhet kommer till vis mån styra dina arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer som miljöspecialist och MKB- konsult
För att bli framgångsrik i rollen har du minst kandidatexamen inom natur- och/eller miljövetenskap eller motsvarande. Du behöver även vara väl förtrogen med miljöbalkens utformning och innehåll.

Du har minst 3-5 års erfarenhet av relevanta uppdrag inom MKB kopplade till byggande av infrastruktur. Vid ansökan bifoga gärna något arbetsprov/exempel på en MKB du har medverkat i.

Kunskap inom fastighetsrätt och GIS är ett krav.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och vill fortsätta utvecklas tillsammans med Vattenfall Services.

Det är även viktigt att du har vilja att dela med dig av din kunskap och har lätt för att bygga relationer med kollegor och kunder. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har ett gott ordningssinne. Du har även utmärkt förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Du är drivande, initiativtagande och har en vilja att utveckla och sälja tjänster inom miljö.

Placering
Tjänsterna har flexibel placering vid någon annan av avdelningens nuvarande etableringar i Luleå, Uppsala, Solna och Båberg.

Frågor
För frågor angående rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringskonsult Johannes Larsson, johannes.larsson@randstad.se och för frågor rörande tjänsten vänligen kontakta avdelningschef martin.vestling@vattenfall.com

Fackliga representanter
Anders Sundqvist Unionen, Torbjörn Mårtensson SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen genomförs drogtest.

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Sista ansökningsdag: 2018-01-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.