|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Mek-konstruktör

 
 
 
Arenakoncernen AB

Mek-konstruktör

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en konstruktör som kommer ingå i ett Mek team och i huvudsak arbeta i projektform mot skarpa kundprojekt där man arbetar med allt från layouter till detaljkonstruktion.

Din profil
Vi vill att Du har en utbildning till maskiningenjör på högskolenivå eller erfarenhet från arbetslivet som vi bedömer som likvärdig. Erfarenhet från arbete med svetsade konstruktioner, ritningsframställning och beräkningar av hålfasthet (FEM) i programmet SolidWorks Simualtion är ett krav.

Då Du kommer ingå i en grupp med konstruktörer är de personliga egenskaperna viktiga och att man smälter bra in i den befintliga arbetsgruppen, samt att Du är prestigelös och kan dela med Dig av Dina kunskaper.

Vi erbjuder
En spännande och utvecklande tjänst där Du har stora möjligheter att utvecklas och avancera i företaget.

Du kommer att vara placerad i Halmstad men resor i hela Norden kan förekomma.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!


 • Företag
  Arena Personal
 • Yrkesområde
  Teknik/Ingenjörstjänster
 • Anställning
  Heltid
  Tillsvidareanställning
 • Plats
  Halmstad
Ansök här