|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Media-intern

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Administration
Referensnr
933020

Media-intern

 

Viafree söker en driven media-intern!

Viafree är en av Nordens ledande plattform för reklamfinansierad TV online. Vi finns i hela Norden och söker nu efter driven och noggrann praktikant som vill få erfarenhet av hur det är att jobba på Nordens mest kompletta mediahus.

I rollen som praktikant får du en fantastisk möjlighet att jobba med en digital innehållsplattform och med en portfölj som innehåller ett brett utbud av alla programgenrer: drama, lifestyle, sitcoms och sport. Du kommer att ansvara för att stötta dina kollegor i deras arbete med en stor bredd av uppgifter; bland annat kommer du hålla ett öga på sociala medier, lägga upp material för våra tittare och följare och arbeta med redigering av delar av vårt innehåll för att skapa trailers och PR-material.

Vad vi erbjuder dig

Att vara del av ett mediabolag och arbeta med stimulerande innehåll i en tid där mediabranschen befinner sig i en spännande förändring. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss.

Vad vi söker?           

Vi söker dig som har ett intresse för media och innehåll, som vill bygga ditt nätverk och skaffa relevant erfarenhet inom mediabranschen. Kanske pluggar du inom något relevant område och letar efter praktiska erfarenheter att kombinera ditt kunnande med?

Vi tror att du:

  • Har erfarenhet av bild- och videoredigering
  • Är service-minded och noggrann
  • Är driven och kreativ
  • Kan jobba med sociala medier

Viafree är en det av koncernen MTG. MTG äger varumärken såsom; TV3, TV6, TV8, TV10, Viafree, Viaplay, Viasat, ESL, Dreamhack, Innogames och många fler.

Tjänsten är baserad i Stockholm och är en 6 månaders praktik.

Ansökan

Ansök genom att bifoga CV samt personligt brev här. För mer info, kontakta Andreas Karlsson, andreas.karlsson@mtg.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb