|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Maxkompetens söker efter dukti...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Halmstad
Bransch
Logistik/Transport
Referensnr
5393
Kontaktinformation
Elin Karlsson
elin.karlsson@maxkompetens.se
Joachim Lodel
joachim.lodel@maxkompetens.se

Maxkompetens söker efter duktiga extraarbetare

 

Maxkompetens
Dina arbetsuppgifter
Maxkompetens söker nu efter fler duktiga och ansvarsfulla personer som är intresserade av att jobba inom olika branscher vid behov!
Vi ser ett stort behov hos våra kunder och söker därför efter personer som har ett annat arbete men vill komplettera det med en anställning hos oss på timmar, i kombination med annat arbete.

När du arbetar som konsult för Maxkompetens Konsult AB får du möjligheten att arbeta hos olika kunder med olika typer av arbetsuppgifter inom lager, industri & till en stor del inom transport.
Du kommer att ingå i en beredskapspool där vi erbjuder dig arbeten löpande och du väljer att arbeta när du har möjlighet utifrån ditt andra arbete. Uppdragen kan vara dag/kväll.

Din profil
För att söka deltidsarbete på Maxkompetens så måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% hos en annan arbetsgivare, samt att du ska kunna rycka in och arbeta på våra uppdrag minst 1-2 gånger i veckan.

Att arbeta i ett bemanningsföretag ställer mycket höga krav på att snabbt kunna sätta sig in i olika företags rutiner och arbetssätt. Du måste vara öppen för att testa nya arbetsuppgifter och arbetsplatser. Du bör trivas med att ta dig an nya utmaningar. Ett stort plus är om du har truckkort A eller B och har erfarenhet av liknande arbete.
B-körkort är ett krav och tillgång till bil är önskvärt för att vissa av våra kunder ligger en bit ifrån Halmstad. Arbetstillfällena kan uppkomma med kort varsel vilket kräver att du är flexibel.

Vad erbjuder vi?
Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhet kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder extrajobb för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du får ett ramavtal med Maxkompetens. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är varierad kund till kund men minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar och helger tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Sista ansökningsdag
Löpande

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb