|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Maskinoperatörer till Transmis...

 
 
 
Om jobbet
Titel: Maskinoperatörer till Transmissionstillverkningen, Scania Södertälje
Verksamhetsområde: Produktion
Stad: Södertälje
Sista sökdatum: 2017-04-30
Jobb Id: 20171533
 
Om Scania
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.

www.scania.com/karriar
 

Maskinoperatörer till Transmissionstillverkningen, Scania Södertälje print Skriv ut
Scania är sedan lång tid branschens starkaste varumärke och samtidigt en av de mest lönsamma tillverkarna av tunga fordon. Scanias framgång är till stor del resultatet av ständig utveckling av våra medarbetare, produkter, metoder, leverantörer och marknader. Vår ledande position är ingen tillfällighet, Scania tror på framtiden. I Södertälje tillverkar vi artiklar till Scanias motorer, växellådor och axlar på en mycket hög teknisk nivå. Ökad orderingång gör att Scania nu söker nya engagerade medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds ett varierande arbete där dina personliga utvecklingsmöjligheter är mycket goda. Arbetet innehåller både individuellt ansvar och samarbete i grupp.
 
Som maskinoperatör arbetar du med den dagliga produktionen där arbetsuppgifterna bland annat är: Maskinkörning (NC/CNC-styrda), riggning, kvalitetsansvar, förebyggande underhållsarbete, felsökning, mindre reparationer, daglig planering, problemlösning samt visst produktionstekniskt arbete.
 
Arbetet bedrivs i skift.
 
Personliga egenskaper
Då vi ligger i framkant gällande teknisk kompetens och utrustning så har vi ett krav på utbildning och/eller erfarenhet inom skärande bearbetning(metall) och CNC som inte är äldre än 5 år.
 
Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du har viljan att ständigt förbättra och utmana samt prova nya idéer. Du arbetar bra med andra människor och har lätt för att lära dig nya arbetssätt.

 
Ytterligare information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ewa Dahlgren (HR Chef), 08-553 832 23 eller Maria Wiklund (HRBP), 08-553 863 37.
 
Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.


Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter.
I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Jobb Id 20171533 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.