|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Maskinoperatör

 
 
 

Maskinoperatör

Maskinoperatör för fräsning och vattenskärning till mekanisk verkstad inom fordonsindustrin.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Södertälje

Omfattning: Heltid, dagtid

Arbetsbeskrivning
I rollen kommer du arbeta med tillverkning av nya artiklar samt justering och bearbetning av artiklar som behöver modifieras för att bättre passa kundens behov. Din kund är en avdelning inom organisationen som främst arbetar med provning och testning.

Rollen består till stor del av enstyckstillverkning av produkter och rollen passar därför dig som trivs med korta ledtider och kan kombinera kvalité med effektivitet.

Kvalifikationer
För tjänsten ser vi att du har ett par års erfarenhet från att ha arbetat inom en mekanisk verkstad. Tidigare erfarenhet av fräsning, svetsning eller bockning är ett krav. Du bör ha god materialkännedom och förstå skillnader mellan olika råmaterial. Därtill behöver du kunna läsa CAD ritningar då dem ofta utgör utgångspunkten för ditt arbete. Besitter du dessutom någon form av teknisk utbildning är du en stark kandidat för tjänsten.

I rollen är den ena arbetsdagen sällan den andra lik. Med korta ledtider till leveranser krävs det att du kan arbeta i pressade situationer och ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare som kan stödja dina kollegor när något oförutsett behöver lösas. Till tjänsten söker vi dig som är driven och positiv, du är öppen och kan anpassa dig till nya situationer och har mycket god samarbetsförmåga.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Sjöblom elin.sjoblom@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.