|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Martin & Servera söker HR-part...

Header

Martin & Servera är Sveriges ledande grossist till restaurang- och storköksmarknaden. Vi levererar de varor och tjänster som restauranger och storkök behöver i sin verksamhet.

Martin & Servera är ett företag fullt av människor med engagemang, specialistkunskap och erfarenhet. Våra kunder har alla olika behov och önskemål. Det kan vara den bästa hängmörade ryggbiffen, en prisvärd kyckling, en utbildning för personalen eller nya tallrikar i matsalen. Våra medarbetare lyssnar på kunderna och hjälper dem att hitta de rätta lösningarna för just sin verksamhet.

Vill du arbeta i ett företag som är med och utvecklar restaurang- och storköksbranschen? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Martin & Servera söker HR-partner till EnköpingVi är i utveckling mot att bli en värderingsstyrd organisation där frågor som mångfald, långsiktig lönsamhet och hållbarhet står högst på agendan. Martin & Servera är marknadsledande leverantör till restaurang- och storköksmarknaden. Vi är drygt tretusen medarbetare runtom i landet som brinner för att leverera det kunderna behöver.

Som HR-partner inom Martin & Servera Logistik jobbar du för att HR-frågorna blir verklighet i vardagen, där det händer. Du säkerställer att vi har kompetenta medarbetare och chefer som ständigt driver mot våra högt uppsatta mål. Du hjälper förstås våra chefer i processer som kompetensbaserad rekrytering, facklig samverkan, rehabilitering, arbetsmiljö och lönesättning – men din viktigaste uppgift är att stötta dem att bli ännu bättre ledare. Det handlar om att förstå deras vardag, handleda och coacha och bistå med viss struktur och administration. Till din hjälp har du ett stort internt nätverk av kollegor inom HR, både generalister och specialister, spridda över landet.

Som HR-partner på vårt lager i Enköping stöttar du våra ledare inom avdelningarna lager, kundtjänst, transport och fastighet. I Enköping arbetar totalt ca 300 personer. Du rapporterar till HR-chef i Martin & Servera Logistik.

Inom HR-funktionen jobbar vi ständigt med att vara en affärsinriktad och verksamhetsnära partner. Därför är det viktigt att du förstår hur våra initiativ påverkar verksamheten och har förmågan att exempelvis förklara och lära ut nya sätt att arbeta till våra ledare. I rollen är du nyckeln till att vi lyckas driva en agenda som gör skillnad för medarbetare och chefer, såväl som vår affär.

Vad söker vi hos dig?


 • Du har personalvetarutbildning på högskolenivå eller motsvarande.

 • Du har 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete, du har erfarenhet och känner dig trygg med att arbeta operativt med alla delar inom HR-arbetet.

 • Du har erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och facklig samverkan.Det är meriterande om du:


 • i tidigare roller har arbetat med kollektivanställda, gärna inom lagerverksamhet

 • tidigare arbetat med kompetensbaserad rekrytering och personlighetstesterFör att lyckas krävs det också att du:


 • har ett intresse och förståelse för hur HR:s roll på bästa sätt kan påverka affärsresultatet och lätt kan se vad som behöver göras

 • trivs i en operativ roll där man får vara med och påverka och förändra

 • har lätt för att bygga relationer och samarbeta med andra

 • tar initiativ och kan strukturerat och effektivt genomföra en uppgift från start till mål

 • kan inspirera, övertyga och kommunicera på ett säkert sätt

 • är medveten om dina egna styrkor och svagheter samt när du behöver hjälp från andra för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt

 • du är positiv i situationer som kan vara påfrestande och utmanande.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Är du nyfiken på hur rekryteringsprocessen går till kan du läsa mer om den här: http://www.martinservera.se/om-oss/jobba-hos-oss/tester-och-urvalsmetoder/

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i vår personalgrupp. Därför söker vi kvinnor och män i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten! 

Lika viktig som du och din kompetens är för vår utveckling hoppas vi att Martin & Servera kan utveckla dig.

Vi erbjuder:


 • goda möjligheter till inflytande och utveckling

 • ett stort nätverk av kompetenta HR-kollegor i koncernen

 • en arbetsgivare som driver ett målinriktat arbete för hållbarhet, miljö och sociala frågor

 • generösa förmåner för att du ska må bra, bland annat friskvårdsbidrag, lunchsubvention och gym i huset.

 • en modern arbetsplats på vårt nybyggda och klimatsmarta lager i Enköping, som är på en spännande utvecklingsresa med stort fokus på ledarskap och ständiga förbättringar.Vill du veta mer?

Just nu förstärker vi vårt HR-arbete i Martin & Servera och rekryterar flera spännande HR-roller. Läs mer här!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med Martina Bisset, HR-chef, tel: 08-722 2701 eller martina.bisset@martinservera.se
Facklig kontaktperson Unionen: Mikael Pettersson, mikael.pettersson@martinservera.se.

Senast den 26 januari vill vi ha din ansökan.

Martin & Servera ägs gemensamt av Axel Johnson AB och familjen Oldmark. Axel Johnson AB har arbetat med handel sedan 1873 och familjen Oldmark sedan 1897. Martin & Servera består av Martin & Servera Sverige, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.


Apply