|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Marks Kommun söker en Verksamh...

Jobs
Dela jobbet
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Share   Icon

Marks Kommun söker en Verksamhetschef till Verksamhetsservice

Marks Kommun

Verksamhetsservice är en avdelning inom Teknik- och serviceförvaltningen (TSF). Förvaltningen bygger ut, driver och underhåller kommunens infrastruktur samt lämnar service till medborgare och övriga kommunala förvaltningar och bolag. Vi gör det därmed bättre och lättare att bo och verka i Marks kommun. Vi befinner oss i ett intensivt utvecklingsskede och är en viktig aktör i Marks kommuns utveckling. På förvaltningen är vi totalt 350 medarbetare. Förutom Verksamhetsservice ingår Teknik, Lokalförsörjning samt Kost- och Städ i förvaltningen.

Verksamhetsservice är en resurs för alla kommunens förvaltningar och innefattar löne- och personaladministration, fordonsadministration, kommunens växel, upphandling samt felanmälan. Totalt arbetar ca 30 personer inom verksamheten och en enhetschef stöttar också upp ledarskapet.

Teknik och serviceförvaltningen i Marks kommun söker en utvecklingsinriktad verksamhetschef.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Verksamhetschef har du ett direktansvar för tre avdelningar, löneadministration, ekonomiadministration samt för upphandlingsenheten. I arbetsuppgifterna ingår, förutom att leda personalen, att planera strategiskt, göra utredningar och skrivelser samt föredra vissa ärenden för politiken. Rollen innefattar budgetansvar för sektorn samt ansvar för verksamhetsplanering och uppföljning av budget.

Vidare kommer du att stötta verksamheten i frågor gällande löner, löpande redovisningsfrågor, systemansvar för kommunövergripande ekonomi- och lönesystem, leverantörsavtal samt kommunens leasingfordon. Nyckelorden är service och effektivitet.

Som verksamhetschef ingår du i teknik- och serviceförvaltningens ledningsgrupp och deltar aktivt i ledningsarbetet inom hela förvaltningen. Du kommer ha ett personalansvar för ca 20 medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, administration eller systemvetenskap med en gedigen erfarenhet inom ledarskap. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift.

Du brinner för ledarskap, har ett bra ordningssinne och struktur samt en stark drivkraft att leverera god service till organisationen. Vidare är du en kommunikativ person som trivs i en coachande roll mot dina medarbetare. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och kommunövergripande roll i en central funktion inom kommunen. Du kommer tillhöra ett engagerat gäng med kompetenta medarbetare i en expanderande kommun med god ekonomi.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 031 – 712 83 44 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurek.se

Om Verksamheten

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Lön/Förmåner 

Enligt ö k. 

Start

Enligt ö k.

Sista ansökningsdag

2017-10-31 

 


  • Mark, VTG
  • Ledning/Management
  • ZL_0D8ADFBD-838B-4129-B901-C11DE38B63D1