|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Markarbetare till Ågrens Maski...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Umeå
Bransch
Bygg/Anläggning/Infrastruktur
Referensnr
1937
Kontaktinformation
Sara Engström

Markarbetare till Ågrens Maskin

 


Vi söker nu två markarbetare till Ågrens Maskin i Grundbäck AB! Tjänsten passar dig som söker ett fysiskt och varierande arbete! Läs mer och sök tjänsten redan idag då den tillsätts omgående!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Ågrens Maskins räkning två markarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Ågrens Maskin. Uppdraget är planerat att löpa fram till december 2018. Under perioden v.28-31 kommer Ågrens Maskin stänga sin verksamhet och du kommer då inte ha möjlighet att arbeta.

Ågrens Maskin är ett stabilt familjeföretag med många års erfarenhet som på uppdrag av sina kunder utför olika markarbeten. Arbetet sker vanligtvis i Umeå med omnejd, uppdragens längd varierar mellan några veckor till ibland kortare uppdrag på några timmar. Arbetstiderna är förlagda mellan 07.00-16.00.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ågrens Maskins önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Som markarbetare samarbetar du med maskinförare som kör minigrävare och grävlastare. Din uppgift är att gå bakom skopan med spade och dirigera maskinföraren. Du kommer även att gräva för hand på de ställen där det är nödvändigt.

Vi söker dig som
har körkort B. Har du utbildning i arbete på väg nivå 1 samt SSG Entre ser vi det som meriterande. Har du tidigare erfarenhet av branschen är även det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ågrens Maskin.
Du är social och framåt! Då du är självständig i din roll är det viktigt att du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Ågrens Maskin i Grundbäck AB bedriver gräv-, schaktnings- och transportarbeten i Umeå med omnejd.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb