|

Ta emot liknande jobb via mejl för

MTG Radio - Sound Producer

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Content
Referensnr
1063069

MTG Radio - Sound Producer

 

MTG Radio söker nu en kreativ Sound Producer till kontoret i Stockholm!

Som Sound Producer är du en del av Creative Solutions. Vårt uppdrag är att maximera MTG’s intäkter med hjälp specialistkompetens, hitta säljbara lösningar och uppdatera material. Det innebär att du kommer säkerställa att rätt ljudmaterial finns tillgängligt och att se till att våra säljbara produkter har inspirerande ljud.

Du kommer att sammanställa ljudmaterial vid redaktionella samarbeten samt filma och redigera rörligt material. Utöver detta kommer du att skapa presentationer och säljunderlag till bolagets kunder med inspirerande ljud. Som ljudproducent ansvarar du också för att kontinuerligt utveckla nya produkter. I uppdraget ligger att vara ett stöd vid behov från MTG Radio Sales. Du kommer även ha övergripande audiellt ansvar för våra säljpresentationer och säljpaketeringar.

Det här erbjuder vi dig

 Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad söker vi?

För att lyckas i denna roll tror vi gärna att du har erfarenhet av liknande roller sedan tidigare. Du är mycket kreativ och kan visa upp en portfölj där resultat från ditt audiella arbete syns. Du gillar att hålla dig uppdaterad om vad som händer i branschen och har koll på senaste nytt inom ljud. Du gillar att verka i en miljö som är ständigt föränderlig och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du strävar alltid efter perfektion i ditt arbete.

Ansökan

Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev här. För mer info, kontakta Andreas Karlsson, Lead Recruiter, på Andreas.Karlsson@mtg.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’)

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb