|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Mättekniker till Alfa Laval

 
 
 

Mättekniker till Alfa Laval

Är du mättekniker? Se hit! Just nu söker Alfa Laval en erfaren mättekniker som kommer att mäta både manuellt som på koordinatmätmaskin. Är detta något du tidigare gjort? Trivs du även i samarbete och har en god analytisk förmåga? Då tar vi gärna ett samtal över en kopp kaffe med dig! Välkommen in med din ansökan – redan idag.

Omfattning: Heltid, dagtid ca 7-15.30. Med start enligt överenskommelse till och med 6 månader (god chans till förlängning/övertag).

Arbetsbeskrivning:
Välkommen till Alfa Laval – ett multinationellt bolag med en nära familjär känsla på site i Eskilstuna. Här får du gå bredvid kollegor till du själv känner dig mogen att ta an arbetsuppgifterna själv. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Uppmätning av externa och interna produkter och administration.
  • Mätning manuellt (handmätning) och i koordinatmätmaskin.
  • Certifikathantering, ytmätning och avvikelsehantering.
Här kan du läsa mer om Alfa Laval: https://www.alfalaval.se/

Kvalifikationer:
Här behöver du:

  • Minst 3 års erfarenhet av mätteknik (där du har fått erfarenhet av manuell mätning och ytmätning)
  • Goda färdigheter inom programmering.
  • Industriell utbildning där du exempelvis läst mätteknik och ritläsning.
  • Goda färdigheter i MS Office-paketet och god systemvana.
Vi ser det som ett plus (ej krav) om du har flera års erfarenhet inom mätteknik och arbetat inom processindustrin, en högskoleutbildning i mätteknik och/eller goda färdigheter i PC-Demis.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du social och har lätt för att nätverka. Då du kommer arbeta tätt i en liten grupp om 3 personer ser vi att du har en god samarbetsförmåga. Är du dessutom noggrann, analytisk och gillar att lösa problem som kan uppstå? Då kommer du bli en uppskattad kollega här!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-02-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Cornelia Strandh | cornelia.strandh@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.