|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Mötesbokare sökes till välkänd...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Göteborg, Västra Götalands län

Bransch

Försäljning/Affärsutveckling

Anställningsform

Deltid/Extra

Mötesbokare sökes till välkänd redovisningsbyrå!

Försäljning/Affärsutveckling

Är du på jakt efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Pluggar du ekonomi och är socialt lagd? Då har vi det perfekta extrajobbet på Modern Ekonomi i Göteborg som just nu söker en student som kan jobba 4-8 timmar/veckan som mötesbokare.

Information om uppdraget:

Anställningen kommer inledas med en introduktion och utbildning om företaget. Arbetet som mötesbokare innebär att kontakta potentiella kunder i syfte att boka in kvalitativa möten åt företagets kontorschefer.
Arbetstiderna är väldigt flexibla vilket innebär att du kan jobba den/de vardagarna i veckan som passar dig, men minst 4 timmar/veckan.
Tjänsten beräknas starta i april.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet av kundbemötande, gärna via telefon.
Som person bör du vara:
- Social
- Målmedveten
- Driven

Studerar du ekonomi eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter är detta meriterande.


Låter detta som en tjänst för dig?
Sök då redan idag då tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat och intervjuer hålls löpande.

Om arbetsgivaren:

Modern ekonomi är ett av Sveriges snabbast växande företag för ekonomitjänster. Förutom lönekonsulter finns hos oss auktoriserade redovisningskonsulter, diplomerade företagskonsulter, företagsekonomer, jurister, affärsutvecklare och HR-konsult. Via våra kontorschefer, VD, ledningsgrupp och runt 160 medarbetare har du alltid tillgång till stöd och utbildningar i de frågor du vill utvecklas vidare inom.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här