|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Mötesbokare/Innesäljare till I...

Mötesbokare/Innesäljare till IT-Bolag


Mötesbokare/Innesäljare till IT-Bolag


Om Tjänsten
WebbEss hjälper små och medelstora företag att skapa en hem- och Facebooksida som stärker deras identitet på nätet med tydliga budskap och snygg design.
Idag finns det ett stort gap på marknaden för små och medelstora företag. Återkopplingen från våra referenskunder visar att WebbEss erbjuder den lösning man saknar.
WebbEss produkt ställer stora krav på dig som säljare. Nyckelfaktorn i vår tjänst och dess framgång är att du som säljare snabbt hjälper kunden att hitta sin identitet och stolthet. Som stöd till våra säljprocesser arbetar vi med CRM-systemet Salesforce, G-Suite och projektverktyget Wrike.

Din Profil
Vi söker dig som passar in på beskrivningen nedan.
Attityd 
* Självständig teamplayer med entreprenörsanda. 
* Älskar människor. 
* Resultatinriktad och fokuserad. 
* “Allt är möjligt, inget är omöjligt.” 
* Prestigelös. 
* Telefonen är ditt främsta säljredskap.
* Säljpersonlighet 
Uthållig 
* Fokuserad på kundens upplevelse. 
* Snabba avslut. 
* Hållbar försäljning med långsiktigt fokus. 
* Älskar att lyfta telefon. 
* Försäljningsstil som hjälper och styr kunden mot nya tankemönster.
Erfarenhet 
* Skallkrav: Erfarenhet av telefonförsäljning med kalla samtal. 
* Erfarenhet av utesälj är ett plus. 
* Känsla för design och form är ett plus. 
* Skallkrav att behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Övrigt
WebbEss är ett nytt varumärke som utvecklats av bolaget Din Studio. Målet är att WebbEss under 2018 ska bli ett fristående företag.
Våra grundare och medarbetare har mer än 15 års framgångsrik erfarenhet av att erbjuda hemsideslösningar. Vår erfarna CEO gjorde i ung ålder karriär inom Stockholmsbörsen och vår marknadschef och ägare är ett tungt namn inom modern marknadsföring.
WebbEss försäljningschef har bakgrund som entreprenör. I sin senaste karriärresa hjälpte han till att starta ett företag inom vårdbranschen som växte rekordsnabbt och erhöll utmärkelsen Dagens Industri Supergasell. Han upptäckte då att det fanns en stor efterfrågan från specifika branscher att samarbeta med ett företag som kunde erbjuda dem en flexibel hemsideslösning.
Vi har nu utvecklat en tjänst med ett starkt “proof of concept”. Vi har idag en beprövad sälj- och affärsutvecklingsprocess och nöjda referenskunder att bygga vidare verksamheten på.
Våra investerare, ägare och styrelse utgörs av individer med bakgrund från framgångsrika företag.

Erbjudande
Vill du vara med och bygga en ny “success story” inom svenskt näringsliv? WebbEss söker nu en engagerad individ med rätt attityd till tjänsten som Mötesbokare/innesäljare där du på sikt ska växa internt och ta dig an större uppdrag.
Vad vinner du på att engagera dig i ett uppdrag hos WebbEss? 
* Hjälp och coaching från några av näringslivets mest framgångsrika experter inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap.
* En engagerande och rolig säljutmaning med stor variation. Du ansvarar inledningsvis med att boka möten för våra Account Managers, och du erbjuds också möjligheten att göra affär direkt över telefonen vid tillfälle. Vid senare tillfälle kommer du även att göra kundbesök själv och ansvara för hela säljprocessen.
* Oavsett tidigare erfarenhet och nivå kommer du utvecklas genom frihet under ansvar. Vi ger dig ett ramverk och rätt förutsättningar för att du ska lyckas med att utveckla både * WebbEss affär och din personliga säljkarriär.
* Du får bli en del av ett sammansvetsat företagsteam där vi hjälper varandra till framgång. Vi lägger stor vikt att upprätthålla en företagskultur som skapar en “vi-känsla”.
* Stora karriärmöjligheter finns. När vi nått våra mål under 2018 kommer vi expandera och behöver då tillsätta nya chefsroller med utökat ansvar.
* Du får en trygg och erfaren arbetsgivare med stabil ekonomi och kapital för snabb expansion.

Ansökan
Skicka din ansökan till martin.karlsson@swesale.se och tjänsten kan tillsättas innan utannonserad deadline.

Om Företaget
Med vår tjänst vill vi hjälpa dig med närvaron på internet och se till att du får en bra kommunikation med både befintliga och nya kunder. 
Vi ger dig en personlig kontakt som tillsammans med dig fixar allt du behöver för att synas på nätet – skapa och underhålla en proffsig hemsida, Facebooksida och annonsering på Aftonbladet.se är några viktiga saker som ingår.Swesale
  • Placering:
    Stockholm , STHM
  • Kategori:
    Försäljning/Affärsutveckling
  • Anställningsform:
    Heltid , Tillsvidare

Om Swesale

Swesale Rekrytering & Bemanning är ett nischat specialistföretag inom Sälj & Marknadstjänster. Vi har sedan starten 2005 etablerat oss som en attraktiv samarbetspartner inom vår nisch. Bolaget består idag av ca 100 anställda där 16 personer arbetar internt med rekrytering och bemanning. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Våra konsulter har flerårig erfarenhet från rekrytering, bemanning, ledarskap, utbildning & organisationsutveckling. Vår inriktning och verksamhet består idag av Rekrytering, Bemanning och konsultation av HR relaterade frågor inom Sälj & Marknadstjänster. Vår affärsidé är att rekrytera och hyra ut affärsdrivna människor till alla positioner på marknads och försäljningsavdelningen. Det gör att våra kunder ökar sina försäljningsresultat och sin kundnöjdhet. Vår vision är att vara Nordens ledande rekrytering—och bemanningsföretag inom sälj och marknadstjänster.