|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lokalvårdare

Header

  Kort om Riksbyggen:

  Antal anställda

  Ca 2 400.

  Verksamhetsområden:

  Fastighetsförvaltning och bygg- verksamhet.

  Verksamhetsorter:

  Riksbyggen har verksamhet över hela Sverige på mer än 400 orter.

  Omsättning:

  Ca 7 miljarder kronor i Sverige.

  Anställdas utbildningsbakgrund:

  Främst fastighetsskötare, drifttekniker, byggnadsingenjörer, energiingenjörer, civilingenjörer och ekonomer.

  Lokalvårdare

  Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!


  Som lokalvårdare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt.


  Vad ska du göra?
  Du kommer att ansvara för inre skötsel hos ett antal kunder i Tidaholm. I arbetsuppgifterna ingår städning av bland annat trapphus, kontorsstädning inklusive fönsterputsning. 


  Tjänsen är deltid  på 15 timmar/vecka med placering i Tidaholm och tillträde omgående. 


  Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.


  Vem är du?
  Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Du gillar att ge service, du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har erfarenhet av att arbeta med lokalvård 


  Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar. Om du har körkort är detta ett plus. Krav på svenska i tal och skrift.

  Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

  Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Sista ansökningsdag den 1 oktober 2017. Vi hanterar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan direkt.