|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Logistikutvecklare till Eskils...

 
 
 

Logistikutvecklare till Eskilstuna

Söker du en ny möjlighet som logistikutvecklare i en roll där du får möjlighet att växla självständigt arbete med att jobba projektbaserat i grupp? Då har vi det rätta uppdraget för dig. Vi på Randstad söker nu, för start den 14 januari, en logistikutvecklare till vår kund i Eskilstuna. Med dig i bagaget har du minst 4 års erfarenhet som logistikutvecklare eller liknande liksom en ingenjörsexamen med inriktning mot logistik. Skulle du dessutom beskriva dig som strukturerad och bra på att lösa problem? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag.

Omfattning: Heltid, flextid. Med start den 14 januari och för uppdrag till 30 juni 2018 (med eventuell förlängning).

Arbetsbeskrivning:
Vår kund är ett av de ledande företagen inom sin bransch och deras produkter och tjänster finns i fler än 100 länder. Här välkomnas du till ett öppet kontorslandskap där du kommer att jobba dels självständigt men också i tvärfunktionella grupper där ni tillsammans ansvarar för logistiken i olika maskininvesteringsprojekt.

Dina arbetsuppgifter:

  • Se över och anpassa logistikprocesser och hitta lösningar till dem.
  • Bygga upp processer för materialleveranser till och från olika avdelningar.
Kvalifikationer:
Här behöver du:

  • Minst 4 års erfarenhet från ett liknande arbete.
  • Ingenjörsexamen med inriktning mot logistik.
  • Färdigheter i Excel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person ser vi gärna att du är strukturerad i ditt arbete och att du trivs med att jobba såväl ensam som i grupp. Vi tror också att du har en god problemlösningsförmåga som hjälper dig i dina dagliga utmaningar. Är du dessutom bra på att samarbeta kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kim Flemström | kim.flemstrom@randstad.se | eller | Josefin Andersson | josefin.andersson@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.