|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lastbilsmekaniker till Bilbola...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Söderhamn
Bransch
Teknik/Ingenjörstjänster
Referensnr
1750
Kontaktinformation
Johan Lennartsson

Lastbilsmekaniker till Bilbolaget Lastvagnar

 

Bilbolaget Lastvagnar


Har du ett genuint intresse för att meka, skruva och hitta lösningar på problem? Har du dessutom en önskan att arbeta med ett av marknadens modernaste lastvagns- och bussprogram i en arbetsgrupp där det råder god samhörighet och ett positivt arbetsklimat? Då kan tjänsten som lastbilsmekaniker hos Bilbolaget Lastvagnar vara det du söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bilbolaget Lastvagnars räkning en lastbilsmekaniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bilbolaget Lastvagnar. Bilbolaget Lastvagnars intention är att du efter 12 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Placeringsort är Söderhamn.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bilbolaget Lastvagnars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
I rollen som lastbilsmekaniker kommer du att bli en del av en arbetsgrupp om 10 mekaniker där hög gemenskap och arbetsglädje råder. Du kommer ansvara för att självständigt felsöka, reparera och genomföra service på lastbilar och tillhörande påbyggnationer. Som lastbilsmekaniker kommer du att ha en omväxlande och variationsrik arbetsvardag där det råder frihet under ansvar.

Arbetet sker på plats i Bilbolaget Lastvagnars verkstad i Söderhamn.


Vi söker dig som
Har ett genuint intresse för reparation och service av fordon, om det så är lastbilar, personbilar eller andra typer av maskiner. Vi ser helt enkelt att du älskar att meka! Det är meriterande, men inte ett krav för tjänsten, om du har tidigare erfarenhet och/eller utbildning relevant för rollen som lastbilsmekaniker.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser därför att du som person är driven och självgående i ditt arbete. Du har en yrkesstolthet och ett gott tålamod när du tar dig an dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är problemlösande och strävar efter att leverera service av högsta möjliga kvalitet.


START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Söderhamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Johan Lennartsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Vi är ett helägt dotterbolag till Bilbolaget Invest Sundsvall AB. Är du intresserad av nytt eller begagnat inom vårt affärsområde Tunga fordon då är det till oss du vänder dig. Behöver du Service, reparationer fordon eller påbyggnad är vi rätt för dig. Vi erbjuder också finansiering, försäkringar, hyrbilar, förarutbildningar & Volvo Actionservice. Välkommen att kontakta oss.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb