|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lastbilsmekaniker / Tekniker t...

 


Lastbilsmekaniker / Teknike
r till DAF – Nordic Truckcenter i Markaryd

 

Vi söker nu en driven lastbilsmekaniker, som kan se sig själv utvecklas till en Master Tekniker!

 

På Nordic Truckcenter är vi generalagent för DAF där vår entreprenörsanda präglar oss och som driver oss framåt. Vi går en ljus framtid till mötes med fortsatt fokus på tillväxt och nya satsningar! Livet innanför Nordic Truckcenter väggar är spännande, men också utmanande.

 

Om jobbet

Vi söker en erfaren lastbilsmekaniker till vår verkstad i Markaryd. Markaryd är koncernens huvudverkstad där majoriteten av alla fordon i Norden passerar igenom. För oss är detta basen för gruppens serviceverksamhet.

 

Vi ser gärna att du har utbildning inom tung fordonsteknik eller motsvarande erfarenheter. Som tungmekaniker kommer du arbeta med reparationer, service, och felsökning på lastbil. Det kan även förekomma arbeten på entreprenadmaskiner och jobb med el & hydraulik.

 

Din profil

Du bör ha arbetat som mekaniker under några år och ha viljan och drivet att lära dig mer. B-körkort är ett krav och C, D eller E-körkort ser vi som meriterande. Datorvana och datorkunskap är en förutsättning då arbetet i många moment kräver uppkoppling av dator mot fordon. Tjänsten är på heltid och arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar kan ingå. För att lyckas i rollen krävs att du är social, kreativ och har drivet att utveckla dig själv.

 

Vi erbjuder

 • Ett bra utbildningsprogram och stora möjligheter till utveckling då Markaryd är en stor bas för koncernen.
 • Stora möjligheter till att bidra och utveckla koncept och nya lösningar.
 • Vara med och utveckla en koncernens interna påbyggarverkstad där du aktivt kan bidra till att sälja tillbehör och rolig utrustning.

 

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på ”Ansök här”. Har du frågor om tjänsten, kontakta tina.andersen@monster.se alt. 0703420308.

 

Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen

 

Om företaget

Nordic Truckcenter är generalagent för DAF Trucks i Sverige och har sälj- och serviceställen runt om i landet. Företaget, som även är verksamt i Finland och Holland, är välkänt för att kunna förse sina kunder med den optimala lösningen för deras transportbehov. NTC  kan erbjuda alla typer av konfigureringar för nya och begagnade transportfordon med enastående leasing- och finansieringslösningar. Tillsammans med våra servicepartners tillhandahåller Cosmo Trucks den optimala servicen för DAF-transportfordon i Sverige.

 

Läs mer om oss på www.nordictruckcenter.se

 

Sökord: mekaniker, mekanik, tekniker, fordon, automotive, auto, bilar, bil, personbilsmekaniker

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  Nordic Truckcenter
 • Placering
  Markaryd, KRBG
 • Bransch
  Fordon - Försäljning och Service
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare