|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lastbilsförsäljare / Säljare t...

Image result for nordic truckcenter


Lastbilsförsäljare / Säljare till DAF - Nordic Truckcenter

 

Nordic Truckcenter och DAF fortsätter att växa i norden och vi söker just nu en lastbilsförsäljare / säljare som vill jobba med försäljning på nordens snabbast växande lastbilsföretag.

 

Som säljare på Nordic Truckcenter kommer du att ansvara för att driva försäljningen av DAF Trucks i en specifik region i Sverige. Din viktigaste uppgift är därför att skapa långsiktiga affärsrelationer med dina kunder – och ge dom den bästa lösningen för deras transportbehov.

 

För att lyckas i rollen tror vi att dutidigare har jobbat med försäljning och har ett starkt intresse för transportmarknaden.  Du har en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, samt van användare av Microsoft office.

 

Det är även mycket meriterande om du har kunskap om fordonsteknik t ex Lastbilar, transporter, påbyggnationer. Det är däremot ett krav att du har minst körkort b och meriterande om du har C och CE.

 

Som person är du ärlig och pålitlig samt har en förmåga att skapa relationer med dina kunder. Du är resultatinriktad och har lätt för att hitta vägen fram till målet. För dig är det naturligt att jobba i ett högt tempo - självständigt och tillsammans med kollegor.

 

Vi erbjuder dig ett spännande jobb på ett expansivt och lönsamt företag.  Din vardag på Nordic Truckcenter är omväxlande och du får vara med i en kreativ, öppen och rolig arbetsmiljö där du har stora möjligheter att själv påverka din framgång hos oss. Hos oss får du en marknadsmässig fast lön och alla verktyg du behöver för att göra ett bra jobb. Vi på Nordic Truckcenter är ett härligt gäng som tillsammans skapar skön stämning på jobbet och vi arbetar alla mot samma mål; att skapa stor framgång hos våra nöjda kunder.

 

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på ”Ansök här”. Har du frågor om tjänsten, kontakta tina.andersen@monster.se alt. 0703420308.

 

Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen

 

Om företaget

Nordic Truckcenter är generalagent för DAF Trucks i Sverige och har sälj- och serviceställen runt om i landet. Företaget, som även är verksamt i Finland och Holland, är välkänt för att kunna förse sina kunder med den optimala lösningen för deras transportbehov. NTC  kan erbjuda alla typer av konfigureringar för nya och begagnade transportfordon med enastående leasing- och finansieringslösningar. Tillsammans med våra servicepartners tillhandahåller Cosmo Trucks den optimala servicen för DAF-transportfordon i Sverige.

 

Läs mer om oss på www.nordictruckcenter.se

 

Sökord: Sälj, Säljare, Säljande, Sales, Försäljning, Account Manager, AM, KAM, Key Account Manager, Sales Representative, Kundansvarig, B2B

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  Nordic Truckcenter
 • Placering
  Stockholm, STHM
 • Bransch
  Fordon - Försäljning och Service
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare