|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lantbrukssäljare Dina Försäkri...

Lantbrukssäljare Dina Försäkringar jobb i Ovanåker, Gävleborgs Län Sverige

Lantbrukssäljare Dina Försäkringar

Dina Försäkringar Västra Hälsingland Dalarna

Om oss
Dina Försäkringar Västra Hälsingland Dalarna är ett av tolv försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med över hundra års erfarenhet av försäkring har Dina Försäkringar Västra Hälsingland Dalarna försäkrat det du bryr dig om och hjälpt dig att göra vardagen tryggare. Ledorden för vår verksamhet är nära, nytänkande och engagerade.

Dina arbetsuppgifter
En lant- eller hästgård är inte bara ett boende för familjen utan ibland också för en mängd djur. Därför är det viktigt att exempelvis byggnaderna, traktorn och andra maskiner, grödorna, skogen och djuren försäkras rätt.

Vi hjälper de som har lantbruk, hästgård eller äger skog att utforma försäkringar som passar just deras unika behov. Nu söker vi dig som vill hjälpa våra kunder med detta.

Din profil
Vi ser att du är en social och utåtriktad person som tack vare din yrkesbakgrund vet vilka förhållanden en lantbrukare lever under idag. Meriterande är utbildning inom agronomi alternativt till lantmästare, eller minst ett års annan eftergymnasial utbildning inom lantbruksområdet. IFU:s diplomutbildning eller erfarenhet från försäkringsbranschen är ett plus.

Du är en driftig och högpresterande person som kommer att bygga upp en unik kompetens och erbjuds en roll som ger dig nära relationer ute på marknaden. Våra försäkringar uppskattas högt av våra kunder och ditt arbete blir att hjälpa varje lantbruk- och skogsägare att bli medveten om våra lösningar. Hos oss väntar ett stimulerande arbete där du arbetar nära våra kunder.

Förutom ovanstående önskemål talar och skriver du svenska obehindrat. Du hanterar MS Office-paketet och Outlook utan problem och har goda kunskaper i engelska. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Provanställning tillämpas. Placering för tjänsten blir på något av våra tre kontor; Bollnäs, Edsbyn eller Ljusdal.

Vi samarbetar i denna rekrytering med Clockwork Bemanning och Rekrytering. Tjänsten söks via www.clockworkpersonal.se. Vi jobbar med urvalet löpande och önskar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2018

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Lambertsson på 0733-51 27 21 eller Emmelie Bruzelius 0733-51 27 43. Facklig representant hos Dina Försäkringar Västra Hälsingland Dalarna är Emil Mårtensson och nås på 0651-176 95logo