|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Laborant inom kvalitetskontrol...

 
 
 

Laborant inom kvalitetskontroll till Mercodia AB

Företaget befinner sig i en spännande expansionsfas och behöver nu utöka sin personalstyrka med en engagerad och driven medarbetare i rollen som laborant inom kvalitetskontroll. Inom avdelningen för kvalitetskontroll arbetar du tillsammans med 4 andra kollegor i ett tätt sammansvetsat team, totalt består produktionsavdelningen av 18 anställda.

Som laborant arbetar du huvudsakligen med att utföra och dokumentera kvalitetskontroll på råvaror, halvfabrikat och slutprodukter enligt gällande kontrollmetoder, hanterar rådata och bedömer resultat mot specifikationer för aktuell produkt. Utöver detta planerar, genomför och avrapporterar du hållbarhetsstudier och screening av serumråvara. I arbetsuppgifterna ingår även att skriva och handlägga ändringsordrar samt upprätta, uppdatera och granska metoder och instruktioner. Du kommer även, efter behov, att internt representera QC i olika utvecklingsprojekt samt koordinera och genomföra förbättringsarbeten inom produktionsavdelningen. I övrigt arbetar du med den egna kompetensutvecklingen och fokuserar på att gruppens, avdelningens och dina individuella mål uppnås. Du erbjuds en intressant och ansvarsfull tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanande och stimulerande uppgifter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är högskoleingenjör, utbildad BMA eller har en naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen inom kemi, biokemi, bioteknik eller motsvarande. Du har erfarenhet av laborativt arbete, gärna från en kvalitetsstyrd verksamhet inom läkemedel eller medicinteknik, och det är meriterande för tjänsten om du har praktisk och teoretisk kunskap i ELISA-teknik. Du har god datorvana och vi ser gärna att försöksplanering, dokumentation och rapportering varit del av dina dagliga arbetsuppgifter. Du trivs med rutinbetonade, laborativa arbetsuppgifter men är samtidigt öppen för och intresserad av att driva mindre interna uppdrag som kräver kontakt med andra funktioner inom företaget. Det förutsätter att du är öppen, initiativtagande och samarbetsvillig.

Som person bör du vara mycket noggrann, driven och kvalitetsmedveten. Det är viktigt för tjänsten att du kan agera självständigt och är bra på att kritiskt granska information och dra slutsatser. Du har hög arbetsmoral och vill bidra till god gemenskap samt till att avdelningens och företagets mål uppfylls.

Vi ser gärna att du är utvecklingsbenägen i ditt sätt och har en vilja att jobba i en organisation med stark värdegrund. Företaget arbetar kontinuerligt med öppenhet och självreflektion och har ett prestationsorienterat synsätt för att nå engagemang och delaktighet i organisationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Uppdragsgivare: Mercodia AB

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid, 6 mån provanställning.

Sista ansökningsdag: 28 januari

För information: I den här rekryteringen samarbetar Mercodia AB med Dfind Science & Engineering AB. För frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Grip, 073-343 41 45, alt. kandidatansvarig Summer Lovlinger, 073-315 48 38 . Sök tjänsten via www.dfind.se/science-engineering senast 2018-01-28.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Mercodia AB grundades i Uppsala 1991 och är idag en internationellt ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa immunoassays. Företaget är specialiserat på produkter för grund- och klinisk forskning inom områdena diabetes, fetma och hjärt-kärlsjukdom. Mercodia utför även tjänster inom bioanalys, uppdragsutveckling samt uppdragsproduktion. Från sitt huvudkontor i Uppsala, samt dotterbolag i USA och Frankrike, förser Mercodia den inhemska och internationella marknaden med sina produkter och tjänster, där 90% går på export till ca 100 länder. www.mercodia.com.

Om Dfind Science & Engineering
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas.