|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lärarvikarier till gymnasiet o...

Lärarvikarier till gymnasiet och VUX jobb i Falun, Dalarnas Län Sverige

Lärarvikarier till gymnasiet och VUX

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt stöd och handledning.

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter varje termin samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får en nära och personlig kontakt med din konsultchef som även är legitimerad lärare. För dig som är obehörig lärare erbjuder vi stöd och handledning för att du ska trivas och utvecklas i din roll.

Vill du arbeta med oss?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Dina arbetsuppgifter
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering växer och är i ständigt behov av duktiga medarbetare som vill arbeta inom skolan. Vi söker specifikt ämneslärarvikarier till gymnasiet och vuxenutbildning. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på ämne och uppdrag, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin eller ett läsår.

I ditt arbete kommer du vara en förebild för barn och ungdomar i din omgivning. En utmaning som ibland kan vara tuff, men garanterat rolig och utvecklande!

Din profil
Du har kunskap inom ett eller flera ämnen inom gymnasiet och vuxenutbildning. Du är utbildad lärare, ämneslärarstudent eller har annan relevant utbildning inom ett särskilt ämne. Som ämneslärarvikarier är goda ämneskunskaper i kombination med att du är positiv och lösningsfokuserad en förutsättning för att lyckas. Utöver god ämneskunskap har du erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du kan möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang.

Är du redo att anta utmaningen?
Du är varmt välkommen med din ansökan. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Följ oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram@skolbemanning


logo