|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lärare i musik deltid till gru...

Lärare i musik deltid till grundskola i Nacka! jobb i Nacka, Stockholms Län Sverige

Lärare i musik deltid till grundskola i Nacka!

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering AB

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Nu har du möjlighet att arbeta på en mindre skola som har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande. Det är en montessoriinriktad skola och förskola med hjärtat i konsten och vetenskapen. En skola som använder konsten och vetenskapen för att utveckla den upptäckarlust som är vägen till all bestående kunskap. Montessoripedagogiken ses som ett verktyg för att hjälpa varje barn utveckla en trygg grund av självtillit, ansvarstagande och omtanke. Att ge medarbetarne en trivsam arbetsplats präglad av samarbete, gemenskap, uppmuntran och möjligheter att utvecklas är viktigt för denna arbetsplatsen.


Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi en lärare i musik till grundskolan åk 1-7. Du kommer att undervisa mindre elevgrupper i en musiksal. Tjänsten är på på ca 50% förlagd på tre dagar i veckan.
Det är en tillsvidareanställning med start 9 januari-2018.

Din profil
Vi söker i första hand dig som är behörig/legitimerad lärare i musik, Kanske är du inte behörig, men har erfarenhet av att undervisa i ämnet, alternativt har du andra liknande erfarenheter.

Du är erfaren och trygg i din yrkesroll och har god kännedom om styrdokumenten och bedömning.

Som pedagog brinner du för eleverna och deras kunskapsutveckling. Att bygga relationer är viktigt för dig, och i din undervisning försöker du se alla elever oavsett behov eller förutsättningar. Du har vilja och drivs av att utveckla och inspirera eleverna att göra sitt bästa.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt.logo