|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lär dig programmera i C/C++ oc...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Lär dig programmera i C/C++ och bli IT-konsult på 12 veckor i sommar!


Idag saknas 30 000 personer med rätt IT-kompetens på den svenska arbetsmarknaden. Det vill vi ändra på och därför startade vi 2015 Sveriges första skola inom Accelerated Learning - Academy. Vi ger nu dig möjligheten att under 12 veckor med start i juni bli vass på programmering i C/C++. Academy är en kostnadsfri utbildning och vi tror så pass mycket på vårt koncept att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som IT-konsult efter avslutad utbildning. Hittills har vi examinerat över 400 konsulter, vars resor vi är otroligt stolta över!

Om tjänsten

Efter intensivutbildningen på Academy har jag fått möjlighet att utmana mig själv varje dag. Jag får jobba med någonting som jag tycker är kul och med tekniker som utvecklas hela tiden. Att gå Academy är utan tvekan ett av de bästa besluten jag tagit. - Paula Widén, Academy IT sommar-16

Academic Work och Academy gör den här satsningen tillsammans med Bluewave Microsystems där du efter avslutad utbildning kommer att börja arbeta som IT-konsult på heltid inom C/C++ på deras kontor i Kista. Mer om denna utbildning presenteras på landningssidan. Du kommer att studera i Linköping och arbeta i Stockholm efter examen. Längst ner i denna annons kan du klicka dig vidare till det första testet. Ansök redan idag, då platserna på programmet tillsätts löpande!

Academy är en intensivutbildning som vänder sig till dig som har logiken i blodet och ambitionen att under en intensiv 12-veckorsperiod bli junior systemutvecklare. Tillsammans med Sveriges bästa lärare inom systemutveckling har vi tagit fram ett skräddarsytt utbildningsprogram, där du inte bara lär dig att programmera utan även hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig programmera på, därför finns våra lärare på plats varje dag för att stötta och coacha samtliga konsulter.

Vi söker dig som

Har en logisk problemlösningsförmåga och drivet att klara av en tuff intensivutbildning. För de utvalda till respektive program är det här starten på en karriär där du har möjlighet att vara med och utveckla framtiden. Det kommer bli 12 intensiva veckor men tillsammans med andra ambitiösa konsulter och med stöd från grymma lärare varje dag skapar vi riktigt bra förutsättningar för en brant utvecklingskurva.

Och kanske bäst av allt? Vi har bevis för att det fungerar, fram tills idag har vi 13 utexaminerade Accelerated Learning Programs inom IT och över 400 konsulter har arbetat ute på uppdrag hos våra kunder i skarpa IT-projekt.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Intensivutbildningen i C/C++ startar den 11 juni. För att ha fallenhet för systemutveckling behöver du ingen erfarenhet, men du måste ha rätt kognitiva förmåga. Därför vill vi börja den här rekryteringsprocessen genom att mäta din kognitiva förmåga genom tre bedömningar som du länkas vidare till nedan. Sök till Academy och börja din nya karriär i vår!

Välkommen in på Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

PRAKTISK INFORMATION

 • Utbildningsstart: 11 juni
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Utbildningsort: Linköping
 • Arbetsort: Bluewave Microsystems i Kista, Stockholm

 • Sök till Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.

 • Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår [Academymail](mailto: Cpluspluslinkoping@academy.se) under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!


Academy få en känsla för utbildningen här!

 • Stockholm
 • Heltid
 • IT
 • 15003797