|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kvalitets- och miljökoordinato...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Kvalitets- och miljökoordinator till Lantmännen Unibake Örebro


Är du i början av din karriär eller jobbar med kvalitetsfrågor idag och känner dig redo att ta dig an en ny utmaning? Lantmännen Unibake söker nu en kvalitets- och miljökoordinator med grundläggande kunskap om livsmedelskvalitet, livsmedelssäkerhet och miljöfrågor kopplat till livsmedelsproduktion. Om detta låter som du ska du skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en kvalitets- och miljökoordinator till Lantmännen Unibake i Örebro. I tjänsten kommer du att arbeta mot ett brett kontaktnät både inom den lokala produktionen och gentemot andra andra avdelningar inom företaget. Under introduktionen kommer du att gå bredvid en kollega under några veckor för att lära din rutinerna innan denne går hem på föräldraledighet. Under din anställning kommer du sedan att rapportera till Unibake Sveriges Kvalitets- och Miljöchef.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lantmännen Unibake. Uppdraget är ett föräldravikariat på heltid och sträcker sig under 12 månader.

Arbetsuppgifter

Som kvalitets- och miljökoordinator kommer du arbeta självständigt med att upprätthålla kvalitetssystemet och vara en referenspunkt för kvalitets- och miljöfrågor på produktionsanläggningen utifrån företagets gemensamma riktlinjer. I samverkan med produktion och övriga kvalitets- och miljöfunktioner kommer du att driva utveckling och förbättring av rutiner för att på ett effektivt sätt klara ställda krav inom ramen för den lagstiftning och de certifieringar som företaget omfattas av. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga funktioner inom Unibake Sverige, framför allt den produktionsenhet du arbetar på och ta en aktiv roll i att stödja och vid behov utbilda dina kollegor.

Du ansvarar bland annat för att:

 • Med stöd av kvalitets- och miljöchef ansvara för revisioner på den egna produktionsenheten

 • Delta i industrialiseringsprocessen av nya och uppdaterade produkter

 • Identifiera förbättringsområden samt leda och driva problemlösning inom kvalitet, miljö och produktsäkerhet

 • Leda HACCP-arbetet för den egna produktionsenheten

 • Uppföljning av resultat och rapportering av kvalitets- och miljönyckeltal

Tjänsten passar dig som har något års arbetslivserfarenhet eller erfarenhet från livsmedelsindustri vid sidan av studierna och arbetet kommer att ge dig en god merit inför framtiden.

Vi söker dig som

 • Har en examen som livsmedelsagronom eller liknande eller har relevant erfarenhet från arbetslivet

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det används i det dagliga arbetet

 • Har goda kunskaper inom Officepaketet samt goda datakunskaper

Det är meriterande om du arbetat med liknande uppgifter tidigare och har erfarenhet från livsmedelsindustrin.

Vi tror att du som söker har ett strukturerat arbetssätt, god initiativförmåga och förmågan att driva dina arbetsuppgifter självständigt från start till mål. Tjänsten kräver att du kan samarbeta och bygga goda interna och externa relationer samt att du kan engagera dina kollegor för att arbeta mot era gemensamma mål.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Februari-Mars

 • Omfattning: Heltid 12 månader

 • Placering: Örebro

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lantmännens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 33 500 svenska lantbrukare, har cirka 8 600 anställda, har närvaro i 22 länder och omsätter 36,5 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen. Här utvecklas och marknadsförs produkter för service- och dagligvaruhandeln.

Lantmännen Unibake i Sverige omsätter ca 1,6 miljarder kronor och har 350 anställda. Produktionen bedrivs vid två bagerier, ett i Örebro och ett i Mantorp och vi saluför både egentillverkade produkter och försäljningsvaror under varumärken som Korvbrödsbagarn, Bonjour och Hatting.

 • Örebro
 • Heltid
 • Teknik
 • 14998856