|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstmedarbetare via mail...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Helsingborg, Skåne län

Bransch

Kundsupport/Service

Anställningsform

Heltid

Kundtjänstmedarbetare via mailsupport sökes till möbelföretag!

Kundsupport/Service

Vi söker dig som är serviceminded, älskar att hjälpa människor med deras frågor och som uttrycker dig tydligt och välformulerat via skrift. Stämmer detta på dig? Sök då tjänsten som kundtjänstmedarbetare för mailsupport redan idag!

Information om uppdraget:

Som kundtjänstmedarbetare via mailsupport hjälper du kunden tillrätta genom att svara på frågor om produkterna via inkommande mail. Frågorna handlar om leverans, service eller annan tänkbar information. Vi söker dig som är ansvarsfull, som alltid har ett stort kundfokus och som vill arbeta med kundsupport. Att kunna förmedla en god serviceupplevelse via mail kräver noggrannhet och en hög dos av positivitet.

Arbetstiderna är kontorstider. Tjänsten beräknas tillsättas i mitten av februari. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Provanställning på 6 månader som konsult tillämpas, för rätt person finns möjlighet till vidare anställning hos kundföretaget.

Kunden är nordens ledande e-handelsföretag inom heminredning och omsätter närmare en miljard kronor.

Detta söker vi:

Du som söker är stresstålig, serviceinriktad och trivs med att uttrycka dig tydligt i skrift. Du är stresstålig, självgående och är van att fatta snabba beslut. Du har en grundläggande förståelse och en vana för datorer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och kundservice över telefon. Vidare är du en person som är kommunikativ och målinriktad som alltid strävar efter bästa resultat. Är du vår nästa medarbetare? Du är i så fall välkommen att skicka in din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas när vi har funnit en lämplig kandidat.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här