|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstmedarbetare till spä...

 
 
 

Kundtjänstmedarbetare till spännande uppdrag

Har du som person ett intresse av att hjälpa människor till så bra lösningar som möjligt? Kan din personlighet bidra till att göra ett framgångsrikt team ännu bättre? Då är rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund intressant för dig! Vill du veta mer om rollen som konsult hos oss på Randstad och vad det innebär – kontakta oss idag!

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Som kundtjänstmedarbetare är dina främsta arbetsuppgifter att via telefon och mail vägleda de kunder som hör av sig till dig. Du kommer i din yrkesroll att komma i kontakt med en mängd olika människor och din arbetsuppgift är att alltid ge bästa möjliga service.

Bistå kunder med service via telefon och mail för att lösa deras problem

Arbeta utifrån kundens behov och förutsättningar

Genomföra de administrativa uppgifter som tjänsten medför

Kvalifikationer:
Som kundtjänstmedarbetare gäller det att du är kommunikativ, social och har lätt för att skapa förtroende hos människor. Något vi ser som en självklarhet är att du som person är målmedveten och lösningsorienterad. Om du arbetar noggrant, effektivt och självständigt så kommer du att bli en uppskattad medarbetare hos oss.

Krav för tjänsten är:

Gymnasieexamen

Obehindrade kunskaper i svenska och engelska

Dator - och telefonvana

Tidigare arbete inom kundtjänst och/eller servicebranschen

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-11-30, märk väl att vi jobbar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag!

För information: Maria Johansson, maria.johansson@randstad.se eller 072-9889424

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.