|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstmedarbetare med erfa...

 
 
 
iss

Placering
Helsingborg
Anställningsform
- Heltid
- Personaluthyrning

Kundtjänstmedarbetare med erfarenhet från transport- och logistikbranschen

Personalhuset Staffing Group AB

Till en av våra kunder inom transport- och logistikbranschen söker vi kundtjänstmedarbetare för inrikestransporter. Du kommer bli anställd av oss på Personalhuset och vara uthyrd på ett konsultuppdrag på heltid till vår kund. Uppdraget varar fram till den 31/8 men chans till förlängning.

Arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare är du kundens första kontakt och hjälper kunder både via telefon och mail samt hanterar alla typer av kundfrågor, antingen på egen hand eller med hjälp av andra funktioner hos vår kund. Vidare ansvarar du för mottagning, hämtning och övervakning av alla kundorder samt informerar om kundens tjänster och tillhörande regelverk på ett professionellt och pedagogiskt sätt.

Dina främsta huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta emot, hantera och övervaka kundorder. Vidare kommer du arbeta med godssökning, avvikelsehantering samt identifiering av systemfel och se till så dessa fel åtgärdas.

Arbetstid
Måndag- fredag
8-16.30

Önskade kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från transport- och logistikbranschen och ser gärna att du tidigare arbetat med inrikestransport. Du har en god förståelse för hur branschen fungerar. Har du tidigare haft en roll med mycket kundkontakt ser vi detta som meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och har en positiv inställning till ditt arbete. För att trivas i rollen är du nyfiken, analytisk och trivs i en roll med högt tempo. För dig är samarbete en självklarhet och att man tillsammans med sina kollegor löser kundens frågeställningar.

Avslutande text
Är du intresserad? Ansök idag, urval och intervjuer sker löpande. Registrera en ny profil eller logga in på befintlig profil på www.personalhuset.se för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och ett personligt brev. Ansök redan idag, då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Linn Lundström på linn.lundstrom@personalhuset-sg.com. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

ANSÖK HÄR FLER JOBB HOS PERSONALHUSET STAFFING GROUP TILLBAKA

 

Personalhuset Staffing Group är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med 35 kontor i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, personaluthyrning och omställning. Oavsett var du möter oss präglas våra tjänster av samma höga kvalitet och entusiasm genom våra värderingar: Ärlighet, Ansvar, Kvalitet och Initiativ.

Personalhuset Staffing Group är ett självständigt dotterbolag i Adolfsen Group med en omsättning på över 1 mrd NOK i Norden. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång. För mer information se www.personalhuset-sg.se


personalhuset Staffing Group
iss iss iss