|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstmedarbetare

Lidl banner

Kundtjänstmedarbetare

Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 170 butiker runt om i Sverige.

Kundtjänstavdelningen är placerad vid vårt huvudkontor i Solna utanför Stockholm. Avdelningen etablerades 2005 och utgör en väldigt viktig roll i företaget. Alla medarbetare har en nyckelroll och som kundtjänstmedarbetare på Lidl har man stora möjligheter att bidra till och påverka Lidls utveckling. Kundtjänstteamet består idag av nio glada och engagerade personer och vi söker nu en ny kollega som vill växa med oss.

Din roll

Det dagliga arbetet som kundtjänstmedarbetare består främst av att ta emot, bearbeta, besvara och följa upp kundtjänstärenden via telefon, e-post, Facebook, Instagram samt brev. Detta medför att du har mycket kontakt med kunder, butikspersonal samt övriga avdelningar inom företaget. Det är en ypperlig chans att skaffa dig unik och värdefull kunskap om ett internationellt företags olika delar. Avdelningen har även hand om företagets växel och vi förmedlar kontakt mellan våra kunder, leverantörer och serviceavdelningar.

 

Din bakgrund

För att passa på vår kundtjänstavdelning har du en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna ett par års arbetslivserfarenhet.

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmågan att prioritera samt att ta egna initiativ. Inför dina arbetsuppgifter är du ansvarstagande och du trivs som bäst när du får arbeta självständigt i ett högt tempo. Vi förutsätter att du är en utåtriktad glad person som tycker om att sätta kunden i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vidare tror vi att du är en god kommunikatör som tycker om att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara säker i ditt sätt att hantera en dator, ha lätt för att lära dig nya system och vara kvick vid tangentbordet.

 

Vad vi erbjuder 

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. 

Tjänsten är på heltid, med tillträde så snart som möjligt, och 
du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.


Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken "Ansök nu" som du hittar i annonsen på vår hemsida. Där fyller du i formuläret och bifogar cv samt personligt brev. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 25/2  2018. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se ; Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00. 

Välkommen med din ansökan! 

 Om Lidl

Lidl öppnade sin första butik i Tyskland på 70-talet och har växt snabbt sedan dess. Idag är vi en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker i över 25 länder. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Vi har idag närmare 170 butiker och finns representerade från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar ca 3600 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Vi har även tre fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Örebro och Malmö.

Som en stor dagligvarukedja påverkar vår verksamhet samhället omkring oss. Därför är det viktigt för oss att agera som ett ansvarsfullt företag och bidra till en hållbar utveckling för människa och miljö. Hela vår affärsverksamhet ska genomsyras av hög kvalitet och det gäller allt från hur vi producerar våra varor, driver våra butiker och behandlar våra anställda. För att kunna hålla våra låga priser behöver vi vara lite extra smarta och hushålla med våra resurser. Därför går lågt pris och arbetet med att bidra till en hållbar utveckling hand i hand.

ANSÖK HÄR

  Översikt

  Placering

  Solna, STHM

  Jobbtyp

  Heltid
  Tillsvidare

  Publicerad

  2/21/2018

  Bransch

  Detaljhandel

  Läs mer om Lidl

  jobb.lidl.se

  Läs företagspresentation

     SE ALLA LEDIGA TJÄNSTER FRÅN LIDL