|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundservicemedarbetare till Be...

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad

 

Kundservicemedarbetare
med placering i Örebro


Vill du jobba i ett marknadsledande och välkänt bolag? Vi söker nu en engagerad kollega som får energi av att ge service till våra kunder. Vi lovar dig en fullspäckad vardag där den ena dagen inte är den andra lik!

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till företag inom bl a industri och verkstad. Vi erbjuder våra kunder arbetskläder, skyddskläder, skor och torkdukar. Utöver hyrlösningar erbjuds även kringtjänster i form av smarta logistiklösningar. Anläggningen servar ca 1400 leveransadresser i mellersta Sverige och vi är drygt 30 medarbetare.

Vi söker nu en självgående och engagerad person som brinner för att ge service och vårda våra befintliga kunder samt drivs av att göra goda affärer. Du kommer att ingå i ett kundserviceteam som består av drivna och engagerade kollegor.

Tjänsten

  • Hantera inkommande samtal från kunder och ge fantastisk service.
  • Vara en support och servicefunktion till samtliga av våra kunder, som tillhör anläggningen, vilket också innebär besök hos kund.
  • Omförhandling av befintliga avtal.
  • Samarbete med produktion, distribution och lager.
  • Reklamationshantering, debiteringar/krediteringar.
  • Löpande administrativa uppgifter såsom orderhantering, uppdatera prislistor mm.

Din profil
Som person upplevs du som positiv och lösningsorienterad och har ett stort engagemang i det du gör. Du är effektiv och kan strukturera din vardag, bra på att uttrycka dig i tal och skrift och är en lagspelare.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personligaegenskaper.

Krav
Erfarenhet av kundkontakter och service är ett måste och vi ser också att du har lägst gymnasieutbildning. Du har mycket god datorvana och körkort krävs för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Anställning i ett internationellt stabilt och marknadsledande företag och en trevlig arbetsmiljö med trevliga kollegor. Du kommer att få både produktutbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan
Låter detta intressant så tveka inte att kontakta teamledare Johanna Wennerqvist på 019-611 92 38 så får du veta mer.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV. Vi tillämpar löpande urval.

Välkommen med din ansökan! 

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: kundservice, kundsupport, service, kundnöjdhet, support, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst 

Ansök här