|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundservicemedarbetare sökes o...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Stockholm, Stockholms län

Bransch

Kundsupport/Service

Anställningsform

Heltid

Kundservicemedarbetare sökes omgående för rekrytering!

Kundsupport/Service

Vill du arbeta med service och som kundservicemedarbetare? Vill du vara med på en spännande resa i ett växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Kundservicemedarbetare till 24Storage. 24Storage-koncernen grundades 2015 och har närmare 5 500 förrådsutrymmen fördelade på tretton anläggningar på åtta orter runt om i Sverige. Grundarna av bolaget har varit bidragande till att utveckla flera av de ledande selfstorageaktörerna i Europa, däribland Shurgard.

I rollen som Kundservicemedarbetare är du en viktig resurs i företagets försäljningsorganisation och kundernas första kontakt. Detta är en bred tjänst och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta områdena service, försäljning, administration samt tillsyn av förrådsanläggningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

- Ta hand om kundernas behov, frågor, klagomål och anmärkningar. Besvara och bemöta alla kundärenden vänligt, snabbt och effektivt, samt se till att vid behov dokumentera dessa.
- Se till att hyresintäkter och bevakning av sena betalare sköts i enlighet med företagets policy och värderingar.
- Säkerställa att alla förråd på respektive anläggning regelbundet inventeras, s.k. lock-check.
- Rapportera felaktigheter och incidenter rörande fastigheten, och vidta åtgärder i enlighet med befintliga interna rutiner.

Tjänsten är en direktrekrytering till 24Storage vilket innebär att du blir anställd av vår kund på en provanställning, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. I denna roll kommer du att vara ambulerande mellan huvudkontoret i centrala Stockholm och de olika förrådsanläggningarna i Stockholmsområdet, du kommer att ta dig mellan anläggningarna för att säkerställa försäljning samt tillsyn av anläggningarna. Du kommer att arbeta 40h/vecka, arbetstiden är förlagd under vardagar och variera mellan 08.00 – 20.00 och på helger 09.00 – 16.00, helgarbete förkommer ca två gånger i månaden. Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt kandidat. För att vara aktuell för tjänsten har du körkort.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du fullständiga gymnasiebetyg. Du tycker om det affärsmässiga och har erfarenhet av service och försäljning sedan tidigare, gärna som kundtjänstmedarbetare, butikssäljare eller motsvarande. Som person är du ansvarstagande, driven och flexibel. Du trivs i ett klimat där det händer mycket och i en organisation där nya idéer och förbättringsförslag välkomnas. Vidare är du serviceminded, prestigelös samt har en positiv inställning och ett eget driv. För att vara aktuell för tjänsten har du körkort. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och driva arbetet framåt, du motiveras av att få vara med och förändra för kundens bästa. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har god datakunskap. Vill du vara med på en spännande resa med ett växande företag? Ansök redan idag! Vid frågor, maila ansvarig rekryterare på elin.johansson@studentconsulting.com


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här