|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundservice / Innesäljare till...

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad

 

Kundservice / Innesäljare

Vi söker dig som vill arbeta med kundservice, administration och innesälj inom marknad Pro Audio (PA). Yamaha PA säljer elektronik till eventmarknaden, broadcast/post production samt installationsmarknaden. Allt från små gym till hotell/galleria samt teatrar och konserthus. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde omgående.

Du kommer vara en del av Customer support Pro Audio & Home Audio. Du rapporterar till Customer solution manager.Yamaha Pro Audio ansvarar för den nordiska marknaden med huvudkontor i Göteborg samt filialer i Danmark, Norge och Finland. Du kommer att ansvara för kunder i Norden och ge dem den bästa möjliga support, varför det är viktigt att du brinner för kundservice och dessutom är duktig på att hålla många bollar i luften. Du kommer också arbeta nära våra säljare. Du kommer ha en hel del kontakt med vårt huvudkontor i Hamburg så du bör kunna hantera konversationer på engelska. Du ska hjälpa till med förfrågningar och även kunna genomföra försäljningar. Merförsäljning och problemlösning är naturliga inslag i arbetet. Arbetet innebär även att man deltar på mässor och olika kundaktiviteter.

Arbetsbeskrivning

  • Ge återförsäljare och kunder bästa service & support. 
  • Ta emot order på telefon och e-post.
  • Söka gods och ge leveransinformation.
  • Produktrådgivning och verka för merförsäljning.
  • Delta på mässor och andra säljaktiviteter.
  • Administrera prislistor/rabatter.
  • Statistik.
  • Utskick.

Profil
För att lyckas i rollen som medarbetare inom kundservice har du minst gymnasial utbildning samt erfarenhet av kundtjänst, administration eller försäljning. Flytande svenska är ett krav.

Du som söker är driven och gillar att jobba med olika arbetsuppgifter. Du brinner för att skapa goda kundrelationer. Du är orädd, positiv, stresstålig och har en förmåga att hantera många ärenden samtidigt. Självklart är du utåtriktad och har social förmåga och tycker om att arbeta i ett team.

Du är angelägen om att vilja att lära och utvecklas. Det är viktigt att du har förmågan att självständigt strukturera upp ditt arbete. Goda datorkunskaper ser vi som en förutsättning. 

Du innehar körkort

Vad kan vi erbjuda dig?
 Yamaha är marknadsledande inom många segment och är innovativa inom sin marknad. Yamaha står för kvalitet och kunderna förväntar sig det bästa från Yamaha. Du blir del av det svenska kontoret men dina arbetsuppgifter täcker hela den Nordiska marknaden. Du kommer bli en del av teamet inom Customer Solution Home Audio/Pro Audio.

Vi har kollektivavtal. Arbetstid 8-17. Hälsovård samt frisvårdsbidrag.  

Kontaktperson 
För mer information om tjänsten kontakta Patrik Björkborg, Customer Solution Manager, Yamaha: 031-89 34 09. 

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vi ber dig därför att skicka in din ansökan omgående. 

Yamaha Music Europe är en del av Yamaha Corporation som idag är ledande tillverkare av musikinstrument, Home Audio (HIFI) samt Pro Audio. Yamaha Corporation grundades 1887 och har sitt säte i Japan medan Yamaha Music Europe har huvudkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har försäljningskontor runt om i Europa varav den nordiska marknaden har sitt huvudkontor i Göteborg. Mer information finner ni på www.yamaha.se 

 

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundsupport, support, innesäljare, ordermottagare, Administratör,

Ansök här