|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Koordinator till Telenor

 
 
 

Koordinator till Telenor

Vi letar nu efter en IT intresserad koordinator till Telenor. Har du tidigare erfarenhet från koordinerande roller samt ett intresse för teknik? Letar du efter ditt nästa steg av karriären och är bra på att kommunicera? Då har Randstad en tjänst för dig med start i februari. Låter detta som någonting för dig? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Omfattning: Heltid, start enligt överenskommelse och med uppdragslängd fram tills årsskiftet 2018/2019.

Arbetsbeskrivning:
Intill Slussen så finns ett öppet, ljust och aktivitetsbaserat kontor med stora glasfönster som ger en fantastisk utsikt över Stockholms innerstad. Med närhet till flertalet kommunikationsmöjligheter såväl som lunchrestauranger sitter en grupp trevliga kollegor och jobbar i en arbetsgrupp som är en del av vad vi kallar Telenor Networks.

Gruppen ansvarar för att leverera kundlösningar inom fast (fiber) infrastruktur till konsumentmarknaden. De arbetar med allt från projektering och planering till att koordinera och projektleda byggnationer för deras kunders räkning. I teamet är de idag 15 personer som med olika kompetenser samverkar till en effektiv leverans och enastående kundupplevelse.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Koordinera olika implementationsprojekt för bredbands- och TV-kunder inom fiber med stängda och öppna lösningar.
  • Sköta kontakt med kunder så som fastighetsägare, stadsnät, byggbolag och partners inom det digitala hemmet samt interna funktioner som är verksam inom sälj och leverans hos Telenor där du kommer träffas fysiskt men mycket av kommunikationen kommer ske via telefon och mejl.
  • Samordna leveranser och målsättningen att garantera leveransprecision och hög kvalitét.
Kvalifikationer:
Här behöver du:

  • Erfarenhet från liknande koordinerande roll och ha arbetat operativt med nätstruktur av fiberlösningar mot, kund leverans, försäljning, fastighetsägare och byggbolag.
  • Du har haft eget budgetansvar och har kunskap inom intäkter och utgifter.
  • Gymnasieutbildning samt god svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Kunskap inom nätstruktur samt ett givet teknikintresse.
  • Mycket goda kunskaper i Excel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar nu efter dig som motiveras av att uppnå resultat och gärna bidrar med egna ideér och funderingar kring förbättringsarbetet.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom Telecom, försäljning samt om du har en akademisk examen som ingenjör eller ekonom.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Ljungbäck | olivia.ljungback@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.