|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Koordinator inom service, konf...

 
 
 

Koordinator inom service, konferens och cafeteria

Kort om tjänsten
Vi söker nu ytterligare fler positiva och framåt personer som vill jobba i ett härligt team på en av Lunds största arbetsplatser, med iordningsställande och förberedelser av frukostbuffé, fika, kaffe och frukt samt servera luncher i cafeterian samt hjälpa till vid konferenser. Omfattningen är ett vikariat på 6 veckor och beräknas tillsättas till den 18:e september.

Mer om tjänsten
Arbetsplatsen är ett stort internationellt företag med säte i Lund. Tjänsten innefattar koordinering samt planering av service under luncher, fika, kundmöten och företagsarrangemang. Du kommer således att utgöra en viktig funktion i företagets dagliga verksamhet inom den interna mat- och dryckesservicen. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Förbereda inför frukost och lunch
- Hantering av interna beställningar av mat och dryck, via konferensservice
- Tillsyn av matsalens och kökets ytor, inkl. viss städning och diskning
- Varuhantering och påfyllning av drycker

Din profil
Du som söker tjänsten har en stark framåtanda, brinner för att ge god service och har således en mycket god serviceförmåga. Som person är du prestigelös och ger alltid 100 % i alla situationer. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i team men trivs även med att arbeta självständigt. Du är bekväm med att arbeta fysiskt och har alltid en positiv inställning till de olika uppgifterna och utmaningarna du blir tilldelad. I övrigt är du bekväm med att arbeta i ett högt tempo och strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat.

Då vår kund har såväl internationella kunder som partners och medarbetare är det av stor vikt att du behärskar både det svenska och engelska språket.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Apply!

ÖVERSIKT

  • Placering
    Lund
  • Kategori
    Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
  • Referensnr
    3683

OM DREAMWORK