|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Koordinator för arbete med ISO

 
 
 

Koordinator för arbete med ISO

Till högteknologisk internationell organisation i Tumba söker vi nu en noggrann koordinator för uppdatering av företagets dokumentation inom ISO 90001 och 14001.

Omfattning: Heltid, 8-17

Arbetsbeskrivning:
Nyligen har företaget gjort en översyn av sitt ISO arbete, i samband med detta har företaget uppdaterat sina checklistor för ISO certifieringarna 90001 och 14001. Till följd av detta behöver företaget se över dess processer och dokumentation. Din roll blir att studera och sätta dig in i processerna och den dokumentation som finns och notera vilka dokument som behöver uppdateras. Därtill ansvar du sedan för att koordinera de aktiviteter som krävs för att ta fram uppdaterade dokument utifrån checklistorna för 9001 och 14001.

Arbetsuppgifterna är av administrativ karaktär men du kommer även få möjligheter till flera kontaktytor för att kunna koordinera de aktiviteter som krävs.

Kvalifikationer:
Då detta är ett kortare konsultuppdrag krävs att du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna, därför söker vi dig som har erfarenhet av att följa upp arbetsprocesser och har arbetat med dokumentering utifrån ISO 9001 ISO 14001.

Tidigare erfarenhet av projektledning eller koordinering av arbetsuppgifter är mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har ett öga för detaljer, är noggrann i ditt arbete och har stor ansvarskänsla. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Sjöblom elin.sjoblom@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.