|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kontorschef till Furlands Revi...

 
 
 
Meritmind AB

Kontorschef till Furlands Revisionsbyrå

Furlands revisionsbyrå AB

Meritmind rekryterar nu för Furlands räkning en kontorschef till deras kontor i Linköping. Om du har tidigare erfarenhet från byrå, antingen som redovisningskonsult eller som lönekonsult, kan detta vara den perfekta rollen för dig som vill vidare i karriären.

Här kommer du få möjlighet att arbeta i en ansvarsfull och självständig roll i ett framgångsrikt bolag med familjär kultur. Furlands strävar efter tydligt mål; de vill hjälpa företagare få bästa utfall i den egna plånboken genom att ha professionell kontroll på företaget. Det innebär att de inte bara står för bredd i tjänster inom redovisning, revision och skatt utan går på djupet när det behövs och finns vid företagarens sida när det oväntade händer. Deras kunder är ägarledda företag och finns inom olika branscher med varierad storlek.

Huvudsakliga ansvarsområden
Som kontorschef fokuserar du på att street-smart utveckla bolagets tjänster och över tid bygga ett team av duktiga medarbetare. Du kommer vara delaktig i det framgångsrika teamet i Linköping, samt stötta och leda medarbetarna i det dagliga arbetet.

Furlands tjänsteutbud är brett vilket innebär att du som är redovisningsekonom i botten kommer få hjälpa företagets kunder inom flera olika områden. Bland annat:

 • Löpande bokföring
 • Avstämningar
 • Upprättande av bokslut
 • Årsredovisning
 • Deklarationer
 • Bevara goda kundrelationer

Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom löneområdet kommer rollen istället inkludera:

 • Lönehantering
 • Rådgivning inom olika avtalsområden, pensionsrapportering och avstämningar.

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som är en erfaren redovisningskonsult och/ eller lönekonsult som idag utför arbetsuppgifterna självständigt, antingen på annan revisions- eller redovisningsbyrå eller hos ett företag.

För att trivas på Furlands är du en initiativrik person som har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Din numeriska skärpa är god och du beskrivs som en analytisk och social person. Hos Furlands har du hand om ett flertal kunder och agerar bollplank varför det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer och har en hög servicekänsla. Du har självklart de egenskaper som krävs för att utveckla både tjänsterna och i framtiden medarbetare.

Placeringsort: Linköping

Om Furlands Revisionsbyrå AB
Furlands mål är enkelt: att hjälpa företagare få bästa utfall i den egna plånboken genom att ha professionell kontroll på företaget. Det innebär att vi inte bara står för bredd i tjänster inom redovisning, revision och skatt utan går på djupet när det behövs och finns vid företagarens sida när det oväntade händer.

 

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Furlands med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 0702-01 03 55. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!


Sökord: Redovisning, Redovisningsekonom, Senior Redovisningsekonom, Senior Accountant, Beskattning, Accounting, Taxation, Process Efficiency, Accounting Manager, Lön, Salary
Meritmind AB
print
 • share
Publicerad 2017-12-19
Ansök här
About Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med projekt, interimstjänster samt rekrytering inom ekonomiområdet. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och består idag av ca 400 medarbetare.
Meritmind AB
Stockholm
Vasagatan 12
111 20 Stockholm
Telefon: 08-616 99 60

Göteborg
Kronhusgatan 11
411 05 Göteborg
Telefon: 031-383 55 00

Malmö
Skeppsbron 13B
211 20 Malmö
Telefon: 040-615 65 70

Västerås
Hamngränd 6
721 30 Västerås
Telefon: 021-471 20 00

Linköping
Repslagaregatan 24
582 22 Linköping
Telefon: 013-470 98 00
Meritmind AB rightbottom