|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kontors Koordinator / Office C...

Kontors Koordinator / Office Coordinator / Assistant

Office Coordinator / Assistant

 

DIN ROLL

Är du redo för en dynamisk roll i ett expanderande företag?

Är du välorganiserad, strukturerad, social och har ett öga för detaljer?

Tjänsten som Office Coordinator/Assistant är en roll där du kommer att arbeta mycket med administration och ha löpande kontakt med olika aktörer såsom huvudkontor, butiker/medarbetare, leverantörer, besökare m.m. I rollen kommer du att vara en viktig ambassadör för Rituals varumärke.

 

Du supporterar huvudkontoret/butikerna och rapporterar till Country Manager.

Tjänsten är placerad i Stockholm. Tillträde omgående/enligt överenskommelse.

 

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Office Coordinator/Assistant är du ansvarig för att hantera bland annat fakturor, resebokningar, beställa kontorsmaterial, matbeställningar, frågor kring reseräkningar och traktamenten, välkomna besökare/kunder samt ansvara för att kontoret är fint och iordning.

 

KVALIFIKTATIONER

o   Minst 2 års relevant erfarenhet av liknande uppgifter

o   Goda kunskaper i MS Officepaketet, särskilt Excel

o   Flytande engelska i tal och skrift

o   Noggrann och administrativt lagd

o  Danska eller norska språkkunskaper är meriterande

 

Du strävar efter att bli “best in class” inom ditt område.

Du motiveras av att kontinuerligt utvecklas och förbättra saker och ting varje dag.

Vi ser gärna att du är en serviceinriktad, proaktiv och energisk person som trivs med att administrera, samordna och koordinera. 

 

VAD HAR VI ATT ERBJUDA?

Rituals erbjuder en varierande heltidsroll, i ett ungt team med engagerade kollegor på vårt huvudkontor på Östermalm/City. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i en inspirerande, trivsam och internationell miljö. 

 


VÅRA RITUALER

“Vårt mål är inte att sälja skönhet till dig, vårt mål är att du ska må bra!” 

Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

 

Rituals vill hjälpa dig att sakta ner i ditt stressiga liv, skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.

 

Vår ambition är att bli världens främsta lyxvarumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som kan hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.

 

Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

 

FÖRETAGET

Rituals Cosmetics var det första varumärket i världen som kombinerade kropps- & hemprodukter i samma produktserie som till exempel ansiktskräm, parfym, te och doftljus. Vi inspireras av österländska ritualer och filosofier och lägger särskild vikt vid våra dagliga rutiner som vi förvandlar till meningsfulla ritualer. Den första Ritualsbutiken öppnade under år 2000 i Amsterdam. Vårt företag har sedan dess öppnat butiker över hela världen såsom London, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlin, Sydney och New York. Rituals finns nu i 27 länder över hela världen och har 450 butiker. Vi finns även representerade i 1450 shop-in-shops och i fyra urbana span. Rituals växer även stort inom resesektorn och våra produkter erbjuds av 120 lyxkryssningar, flera stora flygplatser, flygbolag och många hotell.  

 

I Sverige finns i nuläget 62 antal butiker, 216 shop-in-shops och 30 kollegor jobbar på huvudkontoret som ständigt växer.

 

 

INTRESSERAD?

Att hitta kandidater med rätt kompetens är väldigt viktigt för oss. Om du är intresserad av den här tjänsten och din profil matchar den vi söker ser vi fram emot din ansökan!Läs mer om Rituals här: rituals.com

Line

  Översikt

  Placering
  Stockholm, STHM

  Bransch
  Alla
  Detaljhandel

  Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare

Brush