|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Konsult Klientlösningar Atea

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Clockwork Bemanning & Rekrytering-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Konsult Klientlösningar Atea jobb i Borlänge, Dalarnas Län Sverige

Konsult Klientlösningar Atea

Clockwork Bemanning & Rekrytering

Om företaget
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.


Dina arbetsuppgifter
Vi växer på alla plan och söker hela tiden efter nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Nu är vi på jakt efter dig som vill arbeta som konsult med klientlösningar.

Du kommer även att bli involverad i hela kedjan från försäljning, analys, design, utveckling och implementation till support och förvaltning.


Din profil
Vi söker dig som har antingen arbetslivserfarenhet eller studiebakgrund som gör att du passar in i laget. Du har kompetens inom några av dessa områden: Microsoft SCCM, Intune, Windows 10, EMS, applikationspaketering och Office 365.

Du har hög servicekänsla, är pedagogisk, lösningsfokuserad, har ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga.

För tjänsten krävs att du har tillgång till bil och B-körkort.

Vårt erbjudande till dig:
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it infrastruktur och tillhörande tjänster och en eftertraktad arbetsgivare.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det.

Atea samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Anders Hultgren på tlf. 0733-512701 eller Karl Gyll, 0243-24 89 63. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt dock senast 2018-01-31 via www.clockworkpersonal.se

Välkommen med din ansökan!

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 900 medarbetare och är den tredje största IT-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.


logo