|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kock till vår nya restaurang p...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Kock till vår nya restaurang på Volvo Lundby, Göteborg

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services, Göteborg

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer

Vi söker en kock som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga anställda. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som menyplanering, budgetering, egenkontroll, inventering och lagerhantering. I rollen som Kock på Volvo kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster ute på torget. I din roll strävar du ständigt efter förbättringar för hela produktionen och följer nya trender inom det egna området. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid schemalagd måndag till fredag med start enligt överenskommelse.

Vad vi önskar av dig
Du har relevant utbildning inom branschen och minst fem års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper i varmkök, kallkök och á la carte samt att du har arbetat med matlagning av större volymer. För att uppnå framgång i rollen som kock har du en uttalad känsla för service och tycker om att röra dig på mattorget bland gästerna. För att vara lämplig för denna roll har du lätt för att samarbeta med andra och skapa team samt att du tar egna initiativ och brinner för att arbeta efter uppsatta mål. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

Du har goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av HACCP. Körkort är ett krav. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och har grundläggande kunskaper i engelska.

Fazer erbjuder dig    • Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.

  • Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.

  • Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.

  • Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.Om vår företagsrestaurang på Volvo
I dagsläget bygger vi en helt ny företagsrestaurang, där du kommer vara med och utforma våra nya koncept där en av inriktningarna fokuserar på de gröna smakerna. Restaurangen kommer att bli en modern anläggning som ska andas nytänkande och kvalitet samt med ett utbud som ska passa alla typer av önskemål, både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Hela restaurangen kommer att symbolisera nytänkande och miljömedvetenhet varför allas roll i detta blir lika betydelsefull. Matlagningen kommer att ske från grunden för att säkerställa smak och kvalitet. Vi kommer att arbeta med ”lucka” där vi lägger den sista touchen framför gäst, för att få en à la carte känsla. Första etappen kommer vi servera runt 400 luncher och därefter öka mot 700 luncher.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Kim Eldh: 072-500 86 15. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2017-09-22.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!


 

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb