|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kock till restaurang Strömport...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Kock till restaurang Strömporten Fazer Food Services AB i Skärblacka

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services, Norrköping

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Fazer
Vi söker en kock till Restaurang Strömporten. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som matlagning, menyskrivning, egenkontroll, inventering och lagerhantering mm. Som kock hos oss kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster. I rollen som kock arbetar du i restaurangen tillsammans med övriga i ett team. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start 2017-10-30 eller enligt överenskommelse. 

Vad vi önskar av dig
Du har minst sex års erfarenhet av arbete som kock med husmanskost och á la carte. Du har god vana i HACCP, kontroll över kostnader, intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Du har passion för att skapa smakupplevelser och gedigen känsla för service. Som person är du utåtriktad, positiv, mångsidig och målinriktad. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper i svenska språket, då tjänsten innebär mycket kundkontakt och att vara behjälplig till vår restaurangchef med att skriva menyer.

Fazer erbjuder dig      • Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.

  • Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.

  • Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.

  • Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.


 


Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Peter Lagerdahl, 011-58 053. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-10-01. 

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb