|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kock till MR Dragonen

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Kock till MR Dragonen

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services, Arvidsjaur

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker en kock till försvarsrestaurangen MR Dragonen. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som menyskrivning, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Som kock på MR Dragonen kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse.

Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt några års yrkesvana från både á la carte- och lunchmatlagning. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och gott ekonomiskt sinne. Vidare är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Vill du vara med på vår resa att utveckla måltiderna till att bli en upplevelse för gästen i både smak och utseende ska du söka till oss. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Fazer erbjuder dig    • Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.

  • Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.

  • Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.

  • Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.
Om MR Dragonen
Restaurangen serverar dagligen frukost, lunch och middag. Försvarsrestaurangen har även catering och beställningar inom området. 

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Anette Holmqvist, 070- 42 87 778. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2017-09-27.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb