|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Key Account Manager till Rexel...

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad


Key Account Manager

Vill du vara med och ansvara för utvecklingen av våra nyckelkunder inom Industri MRO?  


Tjänsten
Som Key Account Manager kommer du att vara kommersiellt ansvarig för våra nyckelkunder och ansvara för försäljning, marknadsföring samt lönsamhet. Du kommer tillsammans med affärsområdeschef, enhets-, filial- och försäljningschefer fastställa affärsplaner med strategi, mål och inriktning på säljarbetet mot MRO. I tjänsten ingår även en del internationella affärskontakter.

I rollen ingår:

  • Förhandla, utveckla och leda försäljningsarbetet mot utvalda kunder och mål.
  • Budgetansvar för listade MRO-kunder.
  • Ansvara för att upprätthålla en strukturerad kommunikation mellan teamet och enheterna/filialerna samt de centraliserade back office funktionerna.
  • Tillsammans med Inköp delta i förhandlingar med leverantörerna angående storkundsavtalen.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en dokumenterat duktig säljare inom industrisegmentet och är van vid att arbeta med konceptförsäljning på ett värdebaserat sätt. Du har ett utvecklat affärsmannaskap och det är meriterande om du gått en KAM-utbildning enligt IHM eller motsvarande. Har du dessutom branscherfarenhet från tillverkande industri, underhåll eller leverantörsled ser vi detta som en stor fördel. Du är en van användare av Office-paketet samt har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Personliga egenskaper 
Du är som person positiv, strukturerad och ansvarstagande och har en förmåga att arbeta självständigt. Du lockas av att vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och glädje. Du är en god förhandlare och du har förmågan att vårda och utveckla goda och långsiktiga affärsrelationer. En förutsättning för att trivas hos oss är att du har ett brinnande intresse för teknik och nya möjligheter.

Välkommen med din ansökan!
Känner du att detta låter som en spännande utmaning och vill du vara med att driva vår satsning in i framtiden? Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson på tel. 031-7045171.

 

 

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 32 länder på fyra kontinenter. I Sverige har bolaget två starka varumärken SELGA och STOREL och har över 750 medarbetare på drygt 60 platser och en omsättning på cirka 4.5 miljarder svenska kronor.

Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige inom verksamhetsområdet Rexel Energy Solutions. Rexel är också experter på smart teknik för smartare fastigheter och marknadsför tjänster och produkter via verksamhetsområdet Rexel Building Automation.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Läs mer på rexel.se.

Sökord: KAM, key account manager, säljare, försäljare, fältsäljare, utesäljare, MRO, nyckelkunder, storkundssäljare, industri

Ansök här