|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kategoriledare

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Stockholms läns landsting-jobb  Dela jobbRapportera denna annons

Kategoriledare
Kategoriledare  
Sektion Inköp ansvarar för att leda och förvalta Trafikförvaltningens övergripande inköpsprocess, arbetssätt och styrande dokument för kategoristyrning samt för beställningar, avrop, direktupphandlingar och upphandlingsplanering. Sektionens arbete ska leda till ökad inköpseffektivisering genom digitalisering och är förvaltare i de molntjänster som används för inköpsarbete. Vi söker nu 3 nya medarbetare som vill vara med och driva arbetet med kategorstyrning inom kategorierna trafik, anläggningsmateriel & logistik eller professionella tjänster - där exempelvis konsulttjänster avses.  
 
Om tjänsten  
Kategoriledaren ska självständigt leda tvärfunktionella kategoriteam och ansvarar för att sätta upp mål, följa upp och rapportera resultat av framdriften. Arbetet innebär kategorianalyser, strategiframtagande, benchmarking, nyckeltalsurval, uppföljning samt att genomföra workshops. Utmaningar består bl.a. i att realisera de högt ställda kategori- & inköpsmål som kommer att kopplas till varje kategori.  
 
Då arbetssättet är tvärfunktionellt krävs det god samverkan med samtliga affärsintressenter inom respektive inköpskategori inom förvaltningen. Du stöttar och coachar verksamheten i kategoristyrningsmetodik och arbetar aktivt med förändringsledning.  
 
Du har mycket god förståelse för kategoristyrt inköp på en teoretisk samt praktisk nivå och du kan bidra till den löpande utvecklingen av arbetssättet och tar initiativ till processförbättringar.  
 
Att jobba hos oss  
Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2 860 000 resenärer. Det betyder att din insats gör skillnad. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidrar du till Stockholms samhällsutveckling i en organisation som ligger i framkant när det gäller miljö och hållbarhet.  
 
Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Här finns en uppsjö av lunchrestauranger och bra promenadstråk. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.   
 
Vem är du?  
Vi söker dig som har en akademisk examen, alternativt examen från inköpsfokuserad YH-utbildning. Det är meriterande med vidareutbildning inom inköp, kategoristyrning, process- & projektledning samt offentlig upphandling.  
Du har minst 5 års erfarenhet inom inköp & upphandling, varav minst 2 års erfarenhet av kategoriledning alternativt minst 3 års erfarenhet av process- & projektledning av större karaktär.  
 
Du har hög kompetens inom projekt- eller processledning och har vana av att leda team och möten. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, främst på svenska.  
 
Information och ansökan  
Har du frågor eller funderingar om tjänsten? Välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Ahlquist, tfn:070-786 1469. Om du har frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR-specialist Marie Martinsson, tfn:070-786 1398.  
Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande, sista ansökningsdag är dock 2018-01-29.  
 
Välkommen med din ansökan!
 

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

På land, på våg, på väg. Varje dag reser drygt 800 000 med kollektivtrafiken i Stockholms län. Landstinget har det övergripande ansvaret för att alla som bor i eller besöker länet ska ha tillgång till en väl utbyggd, tillgänglig och pålitlig kollektivtrafik. Trafikförvaltningen ser till att det blir möjligt. Vi får vardagen att fungera för länets invånare. Trafikförvaltningen är stolta samhällsutvecklare som fokuserar på tillgänglighet, miljö och en långsiktigt hållbar kollektivtrafik. Våra varumärken är SL, Waxholmsbolaget och Färdtjänsten. Att jobba hos oss är att göra skillnad, både nu och i framtiden. Var med du också!
Läs mer om hur det är att jobba på trafikförvaltningen här och följ oss gärna på Facebook och LinkedIn

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2018-01-29


Dela annons
Anställningsform
Ekonomer/Controllers

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Marie Martinsson 
HR-specialist
Daniel Ahlquist 
Chef
 
 

Fackliga representanter
Saco Mounir Ainholm 08-686 3652
Vision Anita Buske 08-6863826

Referensnummer
150275