|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kallskänka till Restaurang Rac...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Kallskänka till Restaurang Rackarbacken på Södersjukhuset

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services, Stockholm

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker en Kallskänka till Restaurang Rackarbacken på Södersjukhuset. Som Kallskänka kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter inom en restaurang så som hjälpa till i matsalen, städ, disk och lättare matlagning.

Tillsammans med övriga medarbetare deltar du i ständiga förbättringar inom hela produktionen med ett intresse för att utveckla och förbättra vår verksamhet. I rollen som Kallskänka ingår även mycket gästkontakt och ställer krav på din servicekänsla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan måndag till fredag.

Vad vi önskar av dig
Du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning samt minst fem års erfarenhet av liknande roll. Du har kunskap i livsmedelssäkerhet, kökshygien och allergener samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt. För att vara lämplig för rollen som Kallskänka behärskar du svenska språket i tal och skrift.

Som person är du kreativ och flexibel med god samarbetsförmåga. Du arbetar med en hög servicekänsla och har förmågan att ta egna initiativ med en god organisationsförmåga. För att trivas i rollen som Kallskänka är det viktigt att du är stresstålig.

Fazer erbjuder dig  
Rollen som Kallskänka ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen.

Om Restaurang Rackarbacken
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka restaurang Rackarbacken på Södersjukhuset. Vi serverar ca 800 luncher dagligen i matsalen, vi ombesörjer en lunchvagn, levererar lunch/middag till patienthotellet bredvid oss och vi har även en omfattande beställnings- och cateringverksamhet ut i huset. Vissa kvällar har vi även kvällsevenemang i matsalen som vi ansvarar för. 

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Anna Bjelkstam, 070-64 02 368. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2017-09-30.   

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb