|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kalkylator till GOLVET Götebor...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Göteborg, Västra Götalands län

Bransch

Teknik/Ingenjörstjänster

Anställningsform

Heltid

Kalkylator till GOLVET Göteborg AB

Teknik/Ingenjörstjänster

Tycker du om beräkning och kalkylering? Vill du arbeta som kalkylator på ett av Sveriges största golvbeläggnings- och avjämningsföretag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som kalkylator hos GOLVET Göteborg AB arbetar man med spännande och varierande arbetsuppgifter med möjlighet att delta i många olika typer av byggprojekt.

Dina arbetsuppgifter i rollen som kalkylator kommer innebära:
• Att arbeta med att ta fram projektkalkyler för olika projekt.
• Att ansvara för utvärdering och uppföljning av kalkylerna.
• Ha kontakt med kunder

Du kommer vara länken mellan affären och utförandet samt ha en daglig kommunikation med projektledarna. Du kommer att ingå i en mindre grupp där du kommer ha daglig kommunikation med säljare och projektledare.


Den här tjänsten är på heltid och du kommer vara anställd av StudentConsulting som konsult. Tjänsten kommer starta omgående under februari/början på mars.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller några års erfarenhet inom området. Det är meriterande om du är väl insatt i entreprenadjuridiken samt har arbetat med kalkylprogram tidigare.

Som person är du nogrann,driven, social och effektiv. Du bör trivas med monotona arbetsuppgitfer samt att arbeta självständigt. Du är inte rädd för att hugga i och det är viktigt att du trivs med att ha kontakt med kunder.

Sökord: Beräkningsingenjör, Kalkylator, AB 04, ABT 06

Om arbetsgivaren:

Golvet Göteborg AB är ett av Sveriges största, och göteborgsregionens äldsta, golvbeläggnings- och avjämningsföretag. De har 75 medarbetare, varav ca 65 golvläggare/plattsättare/flytspacklare och omsätter ca 120 miljoner kronor totalt i koncernen.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här